NorthC

Sluit je aan op ons netwerk

NorthC

NorthC is een samenvoeging van de organisaties The Datacenter Group en NLDC. The Datacenter Group is ontstaan uit de hostingindustrie en NLDC uit de Telecomindustrie. Twee IT-bedrijven die de IT-markt en de behoefte van de klant snappen. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring te bundelen zijn we nu het grootste regionale datacenterbedrijf in Nederland.

Met tien datacenters in Amsterdam, Rotterdam, Delft, Utrecht, Groningen en Eindhoven is er voor iedere organisatie in Nederland wel een locatie in de buurt. Dankzij nauwe samenwerking met regionale IT-partners kan NorthC totaaloplossingen aanbieden die klanten helpen bij hun digitale transformatie. Gezamenlijk hebben de tien vestigingen een oppervlakte van bijna 80.000 m2 en een elektrisch vermogen van 65 megawatt.

Tegelijkertijd blijven het persoonlijke, directe contact met de mensen van NorthC en de flexibele maatwerkmogelijkheden belangrijke pluspunten, die de komende jaren voor extra groei zullen zorgen: “Digitale transformatie staat hoog op de agenda bij Nederlandse organisaties en wij zijn als geen ander in staat om ze daarin te adviseren en ondersteunen. Onze ambitie is om de komende jaren een ’double-digit’ groei te realiseren en verdere uitbreiding van ons netwerk van regionale datacenters, waarbij we ook buiten de grenzen kijken naar de rest van Europa.”

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief