A2B Internet introduceert Loyalty programma voor resellers

Bij A2B Internet hechten we veel waarde aan de sterke relaties die we hebben opgebouwd met onze partners. Hun harde werk, toewijding en continue steun zijn de kern van ons gezamenlijke succes. Daarom willen we onze waardering laten blijken op een manier die verder gaat dan woorden. Met dit in gedachten zijn we verheugd om de lancering van ons nieuwe loyaliteitsprogramma aan te kondigen: A2B Connect. Dit spaarprogramma, dat op 5 juni live gaat, is ontwikkeld om onze resellers te belonen voor de waardevolle rol die zij spelen in de groei en het succes van A2B Internet.

Wat is het A2B Connect loyaliteitsprogramma?

Het A2B Connect loyaliteitsprogramma is meer dan zomaar een programma – het is een erkenning. Een erkenning voor de waarde die onze partners toevoegen aan onze organisatie. Het spaarprogramma is ontworpen met als doel om hun inspanningen te belonen. Ons loyaliteitsprogramma is geen eenmalige actie of tijdelijke promotie. Het is een blijvend initiatief dat is bedoeld om de band die we met onze partners hebben opgebouwd verder te versterken.

Hoe het werkt: sparen voor extra’s

Hoe werkt het precies? Simpel gezegd, je verdient punten voor alle nieuwe diensten die je afneemt via A2B Internet. Of het nu gaat om het regelen van een complete infrastructuur voor alle kantoren van een multinational of het toevoegen van een enkele zakelijke internetverbinding, elke dienst telt mee. En die punten? Die kun je inruilen voor geweldige extra’s! Deze punten kunnen in onze A2B Connect portal worden ingewisseld voor een breed scala aan producten en diensten. Het kan van alles zijn, van technologische gadgets tot cadeaubonnen voor leuke ervaringen, en nog veel meer. De keuze is aan jou! Het mooie is dat je zelf kunt bepalen hoe je je punten besteedt.

Integratie in de A2B portal

Zoals met alles bij A2B Internet, houden we dit ook eenvoudig en efficiënt. Daarom hebben we het A2B Connect loyaliteitsprogramma naadloos geïntegreerd in onze bestaande portal. Zo kun je bij elke bestelling direct zien hoeveel A2B Connect punten er toegevoegd worden aan je totaal. Deze kun je op ieder moment bekijken en beslissen wat je ermee wilt doen.

Beginnen met het A2B Connect loyaliteitsprogramma

Wil je deelnemen aan het A2B Connect loyaliteitsprogramma? Beginnen is zo geregeld, neem vandaag nog contact op met ons via sales@a2b-internet.com. Als je voldoet aan de voorwaarden, begin je direct met het verdienen van je eerste punten. Het programma is opgezet om het voor jou zo eenvoudig en lonend mogelijk te maken. Bovendien krijg je naast A2B Connect-punten nóg betere inkoopprijzen. Dat betekent meer marge én sparen voor bijzondere extra’s.

Start met sparen

We zijn bij A2B Internet trots op de samenwerking met onze partners. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ons allemaal verder helpt. Met het A2B Connect loyaliteitsprogramma willen we laten zien hoe blij we met jou als partner zijn en je iets extra’s geven voor het werk wat jullie daarvoor doen. Dus meld je aan en je kan vanaf 5 juni in onze portal beginnen met het verdienen van je punten!

Gerelateerde berichten

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2 | 1444 GN | Purmerend | Nederland