A2B Internet nu ook beschikbaar op Dataplace Utrecht Groenekan en NLDC Eindhoven

A2B Internet nu ook beschikbaar op Dataplace Utrecht (Groenekan) en NLDC Eindhoven

A2B Internet breidt haar core netwerk uit naar Dataplacein Utrecht (Groenekan) en NLDCaan de High Tech Campus in Eindhoven. A2B Internet werkt hard aan het uitbreiden van haar netwerk aan nationale PoP locaties.

Met deze logische uitbreiding van het netwerk worden alle diensten op het gebied van connectiviteit en datacenterdiensten beschikbaar voor alle huidige klanten maar ook voor eventuele toekomstige klanten. Naast de standaard Internetdiensten kunnen ook connecties naar Microsoft Azure ExpressRoute en Amazon Direct Cloud worden geleverd.

Dankzij het redundant en volledig eigen netwerk is A2B Internet in staat veilig en flexibel, interne- en externe IT te ontsluiten van- en naar de aangesloten datacenters. A2B Internet geniet internationale bekendheid vanwege haar betrokkenheid bij de ontwikkeling van nieuwe RIPE policies en innovatieve anti-DDOS oplossingen zoals Naughty Port™.

Erik Bais – Algemeen Directeur A2B Internet: “Vanwege de overduidelijke groei van beide datacenters en de mogelijkheid om iets unieks toe te kunnen voegen aan het bestaande carrier portfolio, is dit voor ons een wenselijke uitbreiding. Wij geloven sterk in deze datacenters en wij denken als Nederlandse netwerkleverancier iets toe te kunnen voegen voor partijen die op zoek zijn naar een partij met veel kennis over internet, datacenter en BGP verbindingen.

Dataplace

Dataplace bestaat sinds 2010 en is in 2016 onderdeel geworden van de Eurofiber Group. Vanuit vier moderne carrier neutrale Tier III datacenters in de regio Rotterdam, Utrecht, Arnhem en Brabant worden hoogwaardige (twin) datacenterdiensten geleverd.

Het onderscheidend vermogen van Dataplace uit zich in kennis en ervaring in datacentermanagement en de persoonlijke aandacht voor klanten. Inmiddels maken vele IT gerelateerde ondernemingen, overheidsinstellingen, zorginstellingen en beursgenoteerde bedrijven tevreden gebruik van de dienstverlening van Dataplace. Klanten van Dataplace waarderen de dienstverlening met een 8,5 als algemeen rapportcijfer.

Voor meer informatie: www.dataplace.eu. Voor al uw vraagstukken rondom connectiviteit in een van de Dataplace datacenters bel +31 85 90 20 410 of stuur een e-mail naar sales@a2b-internet.com.

Certificering Dataplace

 • ISO 9001:2008 (Kwaliteit management systeem)
 • ISO 27001:2013 (Informatie beveiliging)
 • NEN 7510 (Informatie beveiliging zorg)
 • ISO 14001:2004 (Milieumanagementsysteem)
 • ISO 50001 (Energiemanagement)
 • NCP BORG 4 (Beveiligingssystemen
 • ISAE 3402 (Assurance standard)

NLDC

NLDC bestaat sinds begin 2017 en is de grootste Nederlandse colocatieprovider die carrier- en cloud-neutrale diensten aanbiedt. Het exploiteert grote datacenters in de metropoolregio Amsterdam en in snelgroeiende steden in de regio.

Bijzonderheden:de 6 datacenters zijn gevestigd in de omgeving van Amsterdam (Aalsmeer, Almere en Oude Meer) en regionale belangrijke hotspots (Eindhoven, Groningen en Rotterdam).
Data vormt de kern van de hedendaagse bedrijfsvoering en is essentieel voor het succes. Beveiliging, uptime en connectiviteit zijn fundamenteel voor de gezondheid van elk data- en IT-ecosysteem. NLDC helpt om bedrijven te laten floreren door te zorgen dat hun IT-infrastructuur betrouwbaar is.

Daarnaast gelooft NLDC in duurzaamheid. De zes datacenters zijn CO2-neutraal en gebruiken uitsluitend groene energie, gegenereerd door windparken voor de kust. Het bedrijf participeert in unieke warmte-uitwisselingsprojecten waarbij de restwarmte van datacenters bijvoorbeeld wordt gebruikt voor het verwarmen van een zwembad, school en bedrijfspand in de buurt van Amsterdam. In Eindhoven verwarmt het datacenter de High Tech Campus in Eindhoven, die daarmee zelfs CO2-negatief is.

Alle datacenters van NLDC zijn TIER III met TIER IV aanvullingen. NLDC heeft als enige datacenter in Nederland zelfs een volledig TIER IV datacenter, gelegen in Eindhoven. Het datacenter is gebouwd volgens het cradle-to-cradle principe.

Voor meer informatie: www.nl-dc.com. Voor al uw vraagstukken rondom connectiviteit in een van de NLDC datacenters bel +31 85 90 20 410 of stuur een e-mail naar sales@a2b-internet.com.

Certificering NLDC

 • ISO 9001 (Kwaliteit management systeem)
 • ISO 27001 (Informatie beveiliging)
 • NEN 7510 (Informatie beveiliging zorg)
 • ISO 22301 (Business Continuity Management)
 • ISO 14001 (Milieumanagementsysteem)
 • ISAE 3402 (Assurance standard)
 • PCI-DSS (Payment Card Industry – Data Security Standaard)
 • Tier IV (Uptime Institute – Fault tolerant)

Gerelateerde berichten

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2 | 1444 GN | Purmerend | Nederland