A2B levert nu ook colocatie diensten met DC1.Amsterdam

Al jaren zijn we uiteraard actief met internet en connectiviteit tussen en in Datacenters. Hierdoor hebben we ook wel de vraag gekregen of wij niet ook colocatie konden leveren. Daar hebben we het afgelopen jaar wat nadrukkelijker naar gekeken. We zijn namelijk druk bezig geweest om voor een groep nieuwe klanten colocatie in te regelen. Dit hebben we  opgezet onder de nieuwe naam: www.DC1.Amsterdam

Wij zijn dit initiatief gestart omdat een relatie van A2B Internet hun colocatie omgeving wilde veranderen, nadat het bij hun provider niet goed ging. Toen we hier samen een oplossing voor hebben opgezet, bleek dat meer klanten van die provider interesse in deze oplossing had. 18 Maanden na de eerste gesprekken, staan we met DC1.Amsterdam op drie verschillende datacenters in Amsterdam en zijn we aan het onderzoeken waar we verder gaan uitbreiden.

Voor DC1.Amsterdam hebben we een partner portal gemaakt, waardoor inzicht in stroom grafieken, en eenvoudig bestellingen van hele & halve racks en shared colocatie mogelijk zijn. Vanaf heden gaan we nu ook deze features beschikbaar stellen voor bestaande A2B Internet klanten.

Het voordeel voor A2B klanten is dat we in dezelfde administratieve omgeving colocatie kunnen aanbieden. Dit scheelt tijd en net als met de zakelijke glasvezels, kan dit direct besteld worden en komt ook alles op één factuur.

Mocht u vragen hebben over colocatie van DC1.Amsterdam, voor een heel of half rack of shared colo (per device, neem dan even contact op of kijk even bij ons op de portal.

Gerelateerde berichten

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2 | 1444 GN | Purmerend | Nederland