Acronis back-up en noodherstel

Start je gratis proefperiode

Met al dat thuiswerken, vaak op slecht beveiligde apparatuur, is het belangrijk om alle bedrijfsdata op kantoor en bij medewerkers thuis goed te beveiligen. Met de Acronis Online backup oplossing wordt alle data veilig opgeslagen. In de software zit ook meteen malware protectie, zodat computers, tablets of telefoons geen last krijgen van digitale aanvallen.

Acronis houdt je veilig!

De nieuwste generatie beveiliging

Online data back-up en noodherstel

Acronis is software voor het maken van online data back-up en noodherstel. In de Acronis backup software zit ook meteen malware protectie en URL filtering. Als je alles veilig in de cloud hebt opgeslagen, zorgt het dat je je bedrijfsgegevens weer veilig terug kan zetten als het toch een keer helemaal verkeerd is gegaan.

Acronis bevat de nieuwste generatie beveiliging tegen:

  • technische storingen
  • inbraak
  • ransomware en malware

Acronis werkt met de nieuwste en beste veiligheids- en beveiligingsstandaarden. Daarmee stel je alle data, bestanden, programma’s, instellingen, contacten en apparaten veilig. Op de zaak en maar ook bij iedere medewerker thuis.

Beveiliging en back-ups centraal geregeld 

Direct rust, overzicht en inzicht

Met Acronis stel je in 1 makkelijk te gebruiken omgeving alle maatregelen in voor het back-uppen en beschermen van alle bestanden, applicaties en apparaten van het hele bedrijf. Daarna is alle data die wordt benaderd of verstuurd direct versleuteld en wordt beveiligd opgeslagen en geback-upt. Met Acronis heb je direct rust, overzicht en inzicht.

Acronis Cyber Protect is er in 3 varianten: essentials, standard en advanced. Met de keuze voor de juiste opslagruimte en pakket (afhankelijk van het aantal apparaten en applicaties) helpen we je graag. Net als met het instellen. Plan een kort vrijblijvend adviesgesprek in met Alex van Gemert, dan zorgen we dat jouw bedrijf en alle bedrijfsgegevens per direct echt veilig worden gesteld. Start direct met een gratis proefperiode.

Neem vrijblijvend contact op met adviseur Alex van Gemert

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief