AMS-IX-poort gecombineerd met A2B Internet IP Transit dienst2017-09-27T09:46:33+00:00

AMS-IX-poort gecombineerd met A2B Internet IP Transit dienst

AMS-IX-poort gecombineerd met A2B Internet IP Transit dienst

De kracht van het AMS-IX netwerk valt niet te ontkennen. Hun dienstverlening stelt bedrijven in staat om wereldwijd data te leveren en deze op een veilige en snelle manier met elkaar uit te wisselen.

Omdat deze dienstverlening niet direct voor alle partijen haalbaar is heeft A2B Internet besloten de dienst slim en kostenefficiënt aan te bieden. Wil dit zeggen dat wij slimmer en beter zijn dan AMS-IX? Nee! Wat wij wel hebben kunnen doen is met behulp van onze Juniper vMX tooling deze dienst efficiënt en kostenbewust beschikbaar te maken voor bijvoorbeeld startups of de klein zakelijke ondernemers die voor de standaard instappoort (nog) onvoldoende peering-verkeer generen om deze dienst af te kunnen nemen.

A2B Internet biedt nu u de mogelijkheid tot het aanschaffen van een AMS-IX-poort gecombineerd met onze IP Transit dienst. Op deze manier kunt u stapsgewijs naar uw eigen AMS-IX-poort toe groeien zonder dat u direct de volledige kosten hoeft te dragen.

Wanneer is deze dienst interessant?

  • U wenst uw netwerkbeheer naar een hoger plan te trekken
  • Tot op heden had u de budgetten en mogelijkheden nog niet voor een AMS-IX aansluiting
  • U zoekt 24×7 ondersteuning op uw netwerkbeheer
  • Een AMS-IX aansluiting biedt u toegang tot een nieuw soort klanten en marketing
  • U kunt uw netwerk upgraden zonder dat u straks weer van IP-adressen moet veranderen

BGP Kennis en AMS-IX-poort? U bent op advies van uw netwerkengineers naar AMS-IX aan het kijken?

A2B Internet is bij uitstek een partij die u en uw netwerkengineers kan helpen wanneer u BGP-ondersteuning nodig heeft. In overleg kunnen wij tijdelijk of permanent het beheer (ISP-in-a-Box) voor u uitvoeren.

Heeft u interesse maar wilt u eerst met één van onze medewerkers praten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op!

AMS-IX

Steve Ramdharie: “Wij willen ondernemers helpen ondernemen. Ik vind het heerlijk om met collega-ondernemers te praten om hun dienstverlening te optimaliseren. Deze propositie maakt daar onderdeel van uit. Dit is een van die dingen die we nu kunnen dankzij ons partnerschap met Juniper. Wij zijn een technische partij die uitblinkt in commercieel toepasbaar denken en handelen.”

steve_ramdharie_a2b_internet

Interesse? Bel Steve Ramdharie

E-mail: sales@a2b-internet.com – Telefoon: +31 85 90 20 410

NEEM CONTACT OP OVER DEZE AANBIEDING

Naam contactpersoon*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Eventuele vragen/opmerkingen

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. Wij zullen enkel contact met u opnemen aangaande deze aanbieding. Meer informatie over ons privacybeleid vindt u hier.

OVER A2B INTERNET

Goed, snel en veilig data kunnen verplaatsen is essentieel voor uw bedrijfsproces. In een 24×7 economie is uw noodzaak tot continuïteit onze core-verantwoordelijkheid.

Maar internet connectiviteit is ondertusen toch een commodity? Niet met A2B-internet! Daar waar reguliere carriers afhaken, beginnen wij door onze innovatie drang interesse te tonen. Heeft u een connectiviteit vraagstuk dan komen wij graag met u in contact!

logo-a2b-internet-no-retina

OVER PREFIX BROKER

Als Peering Manager wordt u vaak als een van de eersten opgezadeld met verschillende netwerkproblemen. Omdat wij als connectivity leverancier en RIPE lid, LIR diensten mogen aanbieden, hebben wij deze dienstverlening uitgebouwd naar een zusterbedrijf welke volledig geautoriseerd IPv4 en IPv6 nummers mag verhandelen.

Met Prefix Broker verwerken wij al uw aanvragen voor IP nummers. Alle overige diensten gerelateerd aan het netwerk, worden door A2B Internet afgehandeld.

Prefix Broker levert u IPv4 en IPv6 nummers onder alle omstandigheden.