Bel ons op: +31 85 90 20 410

Nieuwe bedrijfslocatie? Regel nu een razendsnelle en betrouwbare internetverbinding

Elk organisatie leunt op internet. Zonder internet geen productie en innovatie. Daarom is voor je nieuwe bedrijfslocatie niet alleen de fysieke locatie van belang. De infrastructuur en digitale mogelijkheden zijn minstens zo essentieel. Je wilt een stabiele internetverbinding met topsnelheid waar je jaren mee vooruit kunt. A2B Internet helpt je met de meest optimale internetverbinding voor jouw locatie. Op maat.

Maak verbinding

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Een stabiele internetverbinding bepaalt in hoeverre je je bedrijfsdoelen realiseert. Zonder snel en betrouwbaar internet haperen je bedrijfsprocessen. Bij uitval zitten je medewerkers stil. Terwijl je juist die extra stap wilt zetten als bedrijf om je te onderscheiden van de concurrent. Dan moet de basis betrouwbaar zijn en snel. Zeker in een nieuw bedrijfspand waar je de komende jaren door wilt groeien. 

Flexibele oplossingen op elke locatie

A2B Internet helpt je aan de beste internetverbinding. Wij zijn een Nederlandse en onafhankelijke internet service provider met een 100% eigen netwerk. Dit biedt flexibiliteit en innovatiekracht, waarmee we jou helpen aan de beste internetverbinding.

Gemaakt voor gamers, gebruikt door ‘Digital First’ bedrijven

Onze internetverbindingen worden continu getest door gamers. Zij zijn de meest intensieve en kritische gebruikers van internet. Die internetverbindingen maken wij toegankelijk voor ‘Digital First’ bedrijven, zodat zij hun ambities kunnen realiseren.

Naar een optimale zakelijke

internetverbinding in 3 stappen

Willen jullie een businessclass internetverbinding op jullie nieuwe bedrijfslocatie?

In 3 stappen ben je er:

  1. Klik op onderstaande button en vul de postcode en het huisnummer in van je bedrijfslocatie.

  2. Geef je naam en e-mail of telefoonnummer door. 

  3. Je ontvangt binnen 48 uur van ons een overzicht met mogelijkheden voor een internetverbinding op jullie locatie. Samen bepalen we wat de beste oplossing voor jullie is. Uiteraard houden we rekening met jullie operationele planning.