Bescherm vrijheid en privacy op internet A2B internet is megabit supporter Bits Freedom

Bescherm vrijheid en privacy op het internet! A2B Internet is “Megabit” supporter Bits of Freedom!

A2B Internet is niet alleen voorstander van een snel en efficiënt internet, maar ook van een veilig internet. Wanneer jij denkt dat jouw data veilig staat opgeslagen en vrij van buitenlandse bemoeienis dan moet je hier ook vanuit kunnen gaan. Gegevens worden vaak langer opgeslagen dan mensen en bedrijven ooit vermoeden. Om een veiliger Nederlands internet te kunnen blijven faciliteren steunt A2B Internet Bits of Freedom.

Bescherming van Online Vrijheid: Bits of Freedom

Vrijheid en privacy op het internet staan steeds meer onder druk met vergaande gevolgen voor het dagelijks leven van miljoenen Nederlandse internetgebruikers. Hun gegevens worden steeds vaker en steeds langer opgeslagen. Hun toegang tot websites kan worden geblokkeerd en ook de ontwikkeling van innovatieve diensten dreigt te worden beperkt.

Bits of Freedom maakt zich hard voor een open en vrij internet dat toegankelijk is voor iedereen. Waar iedereen informatie digitaal kan delen en waar privécommunicatie ook privé blijft. De kracht van deze organisatie is de combinatie van expertise, een constructieve lobby waar mogelijk en scherpe actie waar nodig.

Bescherming van Privacy en Zelfbeschikking in de Digitale Samenleving

Hans de Zwart – directeur Bits of Freedom: “Bits of Freedom maakt zich niet alleen zorgen over een toenemende inperking van de privacy door onder andere de Nederlandse overheid. In onze technologische samenleving zie je dat er heel veel partijen zijn die heel goed in de gaten hebben wat wij doen. Niet alleen overheden, maar ook Google, Facebook en andere grote bedrijven. Die partijen zijn handig in gebruik, maar weten dus ook precies wat je doet. Ze kunnen je gedrag analyseren, daar patronen in herkennen en je daar vervolgens mee manipuleren. Wat wat mij betreft op het spel staat is het vermogen om zelf je leven vorm te geven. Wat je daarvoor nodig hebt is privacy. Op het moment dat je bekeken wordt kun je niet jezelf zijn.”

Privacybescherming en Veilige Datatransmissie met A2B Internet

Erik Bais – algemeen directeur A2B Internet: “Ik kan mij goed vinden in de missie van Bits of Freedom, welke de komende jaren essentieel gaan worden, wanneer het gaat om het bewaken van online privacy en vrijheden. Juist omdat ik weet hoe snel men tegenwoordig bij onze privégegevens kunnen, is dit het moment om extra waakzaam te zijn. Door de ondersteuning van Bits of Freedom faciliteren we een open en eerlijk debat over de inhoud.”

“Onze doelstelling is om data veilig van A naar B te krijgen. De ondersteuning van Bits of Freedom zie ik daarom als een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening naar onze klanten toe. Wij willen zorgen dat onze klanten zowel beschermd zijn gedurende data transport en de opslag. Voor al die partijen die twijfelen of hun manier van datatransport veilig is biedt A2B Internet een helpende hand en een gedegen advies.”

Gerelateerde berichten

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2 | 1444 GN | Purmerend | Nederland