Bytesnet

Sluit je aan op ons netwerk

Bytesnet

In Groningen en Rotterdam is Bytesnet de high-end datacenterpartner voor vooraanstaande bedrijven en organisaties in de regio. Zij levert oplossingen van excellente klasse, met persoonlijke service. Zij staat voor hoogwaardige dienstverlening en productgebruik, gericht op hoge beschikbaarheid en continuïteit. Bytesnet stelt zich proactief op en werkt klantspecifiek.

De dienstverlening is gebaseerd op haar expertise van de sectoren zorg, onderwijs en lokale overheid in de regio’s Groningen en Rotterdam. Hier is zij voor veel toonaangevende bedrijven en organisaties de strategische IT partner. De regionale binding van Bytesnet zorgt voor vertrouwen bij haar klanten in deze regio’s.

Bytesnet levert betrouwbare state-of-the-art datacenter oplossingen. Primair richt zij zich op het leveren van housing & colocatie, cloud en network services. Bovendien biedt zij consulting diensten rondom deze onderwerpen en verzorgt migratie naar een cloud oplossing.

Onder de cloud diensten vallen onder meer managed cloud services, IaaS oplossingen en het verzorgen van online werkplekken. Die laatste worden compleet met de bedrijfsapplicaties en een bedrijfseigen uitstraling uitgerust.

Voor colocatie hebben klanten de keuze uit gedeelde coloruimten en zogenaamde private suites. Deze ruimtes zijn carrier neutraal. Klanten kunnen hun apparatuur op verschillende locaties plaatsen om zodoende aan te sluiten op een verscheidenheid aan telecommunicatie en andere netwerkproviders.

Op het gebied van consultancy zorgt Bytesnet voor een professionele begeleiding bij transities naar cloud oplossingen en de migratie van onderliggende IT-infrastructuur. Ook bij het ontwerpen van de juiste combinatie van servers, netwerk, opslag en het management van het dataverkeer helpt zij haar klanten.

Met deze datacenter- en clouddienstverlening vormt Bytesnet het fundament voor de ICT strategie van haar klanten.

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief