Cloud Connect

De directe verbinding naar de cloud: veilig en snel

Cloud Connect biedt een directe verbinding met het platform van de belangrijkste cloud providers, zoals Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Oracle Cloud en IBM Cloud.

Voor alle organisaties die zorgeloos gebruik willen maken van cloud diensten.

Directe verbinding

Als je veel werkt in de cloud dan wil je een snelle, stabiele en veilige verbinding. Cloud Connect is een private verbinding, die losstaat van het andere internet- en dataverkeer. Dat biedt gegarandeerde bandbreedte en lage latency om zorgeloos te kunnen ondernemen in de cloud.

Vanaf elke locatie

Cloud Connect kunnen we ook aansluiten naar een kantoorlocatie (on-prem) door middel van een glasvezel verbinding of naar een on-net datacenter.

24/7 beschikbaarheid

Om de productiviteit van medewerkers en werkprocessen te optimaliseren, kun je ervoor kiezen Cloud Connect redundant uit te voeren. Hiermee garanderen we een up-time van de cloud verbinding van 99,9999%.

Veilig werken

Via een VLAN realiseren wij een private verbinding met het cloud platform naar keuze. Een privé verbinding naar de cloud. Binnen dit privénetwerk kunnen we veiligheid en snelheid garanderen.

Flexibel opschalen

Als jullie meer bandbreedte nodig hebben, dan kunnen we Cloud Connect binnen 1 werkdag opschalen. Hiervoor zijn geen fysieke aanpassingen nodig op locatie of in het datacenter.

Beschikbare cloud providers

We kunnen Cloud Connect aanbieden met alle grote cloud providers: Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Oracle Cloud , Google Cloud, IBM Cloud, SalesForce, Nutanix en Alibaba Cloud.

Uitbreiden of switchen tussen cloud providers is zo gebeurd. Wij regelen de verbinding. Voor gebruikers is deze gewoon geïntegreerd met jullie IT-omgeving.

Kenmerken Cloud Connect:

  • Snelle en veilige verbinding voor zorgeloos ondernemen in de cloud
  • Leverbaar vanaf kantoor en on-net datacenter locaties
  • Diverse bandbreedtes beschikbaar, non-overbooked
  • Lage lage latancy
  • Redundante opties
  • 24/7 ondersteuning
  • Binnen 1 werkdag aangesloten

Cloud Connect aanvragen

Wil je je eigen privé snelweg naar de cloud? Neem dan nu contact op met een van onze accountmanagers om de opties van Cloud Connect voor jullie bedrijf te bespreken. 

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief