Data Facilities

Sluit je aan op ons netwerk

Data Facilities

Data Facilities beheert diverse datacenters op strategisch gelegen locaties in de Randstad. Deze datacenters bieden een veilige en moderne omgeving voor hedendaagse IT- en telecombedrijven. Ze bieden uitgebreide beveiliging, gekoelde en volledig redundante voorzieningen en betrouwbare netwerkverbindingen om de beschikbaarheid van haar klantsystemen te allen tijde te garanderen.

Haar voornaamste datacenters zijn gevestigd in Spijkenisse en Den Haag. Dat zijn twee van de grootste regionale carrier-neutrale datacenters in de Randstad. Deze locaties bieden toegang tot de grootste netwerkproviders in Europa, ISP’s en internet exchange points. Voor deze datacenters heeft Data Facilities een twin datacenter oplossing ontwikkeld.

Het zijn ultramoderne locaties met uitgebreide kantoorfaciliteiten. Onder strikte beveiligingsprocedures is toegang tot de datavloer zelf mogelijk. Voor extra fysieke beveiliging kunnen racks op verzoek binnen separaat afgesloten kooien geplaatst worden.

Voor disaster recovery en off-site backup heeft Data Facilites locaties in Zweden en Noord-Amerika. Deze secundaire locaties bieden extra lagen redundante infrastructuur die noodzakelijk zijn om van haar klanten de cruciale systemen te beschermen en de productiviteit te garanderen tijdens onverwachte noodsituaties.

Klanten kunnen deze secundaire locaties tevens gebruiken voor het verdelen van workloads of om hun eigen klanten vanaf de dichtstbijzijnde locatie te bedienen om latency te verminderen en snelheid te verhogen.

Verder beidt Data Facilities diensten aan op het gebied van hosting, netwerkinfrastructuur, internet exchange, cloud computing en dedicated servers. Deze datacenterdiensten biedt zij op een netwerk- en leverancier-onafhankelijke manier aan.

Uitgerust met state-of-the-art systemen voor haar eigen netwerk, gecombineerd met haar innovatieve diensten, maken de klanten bij Data Facilities dankbaar gebruik van de wereldwijde internet ontsluiting.

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief