Datacenter Noord-Holland

Sluit je aan op ons netwerk

Datacenter Noord-Holland

Datacenter Noord-Holland bevindt zich in Alkmaar. Van hieruit biedt zij lokale service op een persoonlijke manier. Voor bedrijven in en om Alkmaar die behoefte hebben aan een goede nationale verbinding en beschikbaarheid tegen een lage prijs, is dit een goede locatie.

Datacenter Noord-Holland is ontstaan uit de basisgedachte ‘door ondernemers voor ondernemers’. Regionale netwerkspecialisten, hosters en cloudleveranciers hebben de handen ineengeslagen en werken voor hun klanten samen aan één doel: het betrouwbaar huisvesten van data en de ICT-omgeving.

Datacenter Noord-Holland gebruikt daarvoor de modernste technieken. Haar datacenter is volledig redundant ingericht, carrier-neutraal, schaalbaar en beschikt over de hoogste beveiligingsstatus. Daarnaast maken de hoge stroom- en koelcapaciteit in combinatie met de hoge vloerbelasting Datacenter Noord-Holland uitermate geschikt voor high-density hosting oplossingen.

Verder zijn bij Datacenter Noord-Holland maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieu bewustzijn belangrijk. Mede daarom heeft zij voor het datacenter in Alkmaar gekozen. Deze betrekt namelijk haar energie uit duurzame bronnen zoals biomassa, wind en zon.

Het datacenter beschikt over een meet-me room waar telecommunicatiebedrijven hun diensten aan kunnen aanbieden. In deze ruimte kunnen haar klanten verschillende soorten aansluiting voor hun IT-infrastructuur gebruiken, zoals directe glasvezel, UTP, IP transit en dark fibers. Onder meer hebben klanten in dit datacenter de mogelijkheid om snel en efficiënt aan te haken op het redundante netwerk van A2B Internet.

Voor aanvullende diensten werkt Datacenter Noord-Holland samen met partners. Zij hebben samen een brede kennis en expertise van de gehele ICT-branche. Onder andere voor het opzetten van software en hardware oplossingen kunnen klanten van Datacenter Noord-Holland bij deze partners terecht.

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief