Datacenter connectiviteit

voor ‘Digital First’ bedrijven

Bedrijven die intensief internet gebruiken, willen de beste verbindingen: de businessclass van het internet. 

Veel van deze ‘Digital First’ bedrijven verplaatsen hun IT-omgeving naar een extern datacenter. Deze colocatie biedt mogelijkheden voor meer veiligheid, groeiend dataverkeer en meer opslagcapaciteit. Daarnaast geeft een datacenter toegang tot razendsnel internet en de mogelijkheid om op eenvoudige manier een directe koppeling te realiseren met cloud platformen. 

De keuze voor een datacenter

Elk datacenter heeft zijn eigen sterke punten. Welke biedt jullie als bedrijf de beste ondersteuning en de meeste value for money? Als onafhankelijk partij kan A2B Internet helpen in het beslissingstraject door alle opties op een rijtje te zetten, aansluitend op jullie specifieke wensen. Wij de kennis, aan jullie de keuze. Dat geldt ook voor het vervolgtraject. Willen jullie liever rechtstreeks schakelen met het datacenter in de toekomst? Dat kan. Je zit nergens aan vast.

Kosten

Samen met jullie bepalen we de beste passende oplossing. Wij  geven hierbij inzicht in de snelheid en kosten. Zo kun je al instappen vanaf een 1GB poort en 100 Mb. Als meer dataverkeer gewenst is, kun je eenvoudig opschalen. Je betaalt niet meer dan nodig. 

Connectiviteit

Voor de aansluiting van de kantoorlocatie(s) naar het datacenter kun je kiezen voor een eigen verbinding of via ons netwerk. 

Het A2B Internet netwerk is redundant opgebouwd: via 2 verschillende en aparte paden, met een EAPS protocol. Bij een storing worden de paden binnen 50ms geswitched. Daardoor kunnen we 99,9999% beschikbaarheid garanderen. Als jullie nog meer zekerheid wensen, dan kunnen we 2 datacenter configureren. Dat biedt een extra fall back optie. 

Aanvullende diensten

Vanuit het datacenter kunnen we aanvullende diensten verzorgen. Met onze kennis van de markt en een eigen netwerk, kunnen we deze aanbieden voor een betaalbare prijs. Zo is het optimaliseren van de data- en IT-verbinding ook haalbaar voor groeiende Digital First bedrijven. 

 

A2B Internet biedt

 • Directe connectie met top cloud providers, zoals Amazon Web Services (AWS), Azure, Google Cloud, IBM Cloud, Oracle Cloud en Alibaba Cloud.
 • Directe aansluiting op AMS-IX netwerk
 • Connectiviteit tussen datacenters

   

 • BGP-ondersteuning
 • Internet Access/IP Transit
 • Out of Band Management
 • IP-adressen, IPv4 en IPv6
 • Security
 • VLAN diensten

Inrichten voor de toekomst

Een solide, snelle dataverbinding is een vereiste om de continuïteit van bedrijfsprocessen te waarborgen. Bij A2B Internet realiseren we ons hoe belangrijk dit is. Ook weten we dat elk bedrijf anders is en andere wensen heeft op het gebied van connectiviteit. Daarom gaan we altijd eerst om de tafel zitten. We bieden geen standaardpakket maar oplossingen op maat.

Wil je een sparringpartner die meedenkt hoe je de dataverbindingen voor jouw bedrijf toekomstbestendig inricht? Wij adviseren je graag over alle opties, gebaseerd op jullie specifieke overwegingen. Neem contact op met een van onze accountmanagers om de mogelijkheden te verkennen. 

A2B Internet Bytesnet
A2B Internet Dataplace datacenters logo
A2B Internet Digital Realty
A2B Internet Equinix
A2B Internet Iron Mountain
A2B Internet Nikhef

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief