Datacenters

A2B Internet doet liever gewoon want de wereld om ons heen doet al gek genoeg. Alleen die lokroep van technische oplossingen die niemand anders biedt, blijft bijzonder aantrekkelijk.

Wij hebben namelijk een DNA dat sterk gericht is op connectiviteit. Naast de nodige diensten op het gebied van datacenterconnectiviteit heeft A2B Internet daarom een serie datacenter diensten ontwikkeld vanuit een “eigen netwerk, eigen baas” gedachte.

Met haar eigen netwerk heeft A2B Internet een behoorlijk aantal strategische datacenters ontsloten, zo zijn wij in staat diensten met een volledige SLA te leveren.

Daarnaast zijn we in staat om snel met creatieve oplossingen gecombineerd met onze hoge kwaliteit gehalte aan te bieden. U, de klant, staat altijd voorop. Wij zullen dan ook altijd de meest optimale oplossing voor u samenstellen.

Het A2B Internet netwerk van datacenters is volledig redundant opgebouwd, hiermee kunnen we een beschikbaarheid garantie van 99,999% afgeven:

  • Elk datacenter is via 2 verschillende en aparte paden verbonden
  • We maken gebruik van het EAPS ringprotocol om redundantie te bieden. In geval van een storing worden de paden in minder dan 50ms geswitched
  • Elke datacenter locatie is met twee redundante switches aangesloten
  • Deze switches staan in een passieve / actieve configuratie
  • Deze configuratie kan des gewenst ook over twee datacenters worden uitgerold
A2B Twin Datacenter oplossing

Advies voor uw bedrijf nodig?

Hoe groter het bedrijf, hoe specifieker de wensen. Dan wil je een aanbieder die meedenkt en maatwerk levert. Niet alleen voor vandaag, maar ook voor de toekomst.

> Advies aanvragen

NETWERKKAART A2B INTERNET