AMS-IX-poort gecombineerd met A2B Internet IP Transit dienst

Wilt u uw netwerkbeheer naar hoger plan trekken met een eigen AMS-IX poort? Dat begrijpen we. De kracht van het AMS-IX netwerk valt niet te ontkennen. Het kostenniveau maakt dit voor kleinere partijen echter vaak onbereikbaar.

Tot nu. A2B Internet biedt de mogelijkheid tot het aanschaffen van een AMS-IX poort gecombineerd met onze IP Transit dienst.

Met behulp van onze Juniper vMX tooling wordt deze dienst efficiënt en kostenbewust beschikbaar  bijvoorbeeld startups of de klein zakelijke ondernemers die voor de standaard instappoort (nog) onvoldoende peering-verkeer generen om deze dienst af te kunnen nemen.

Zo krijgt u wel de lusten, maar niet de lasten. Bovendien kunt u zo stapsgewijs naar een eigen AMS-IX poort toe groeien. Interesse?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

BGP-ondersteuning

A2B Internet is bij uitstek een partij die u en uw netwerkengineers kan helpen wanneer u BGP-ondersteuning nodig heeft. In overleg kunnen wij tijdelijk of permanent het beheer (ISP-in-a-Box) voor u uitvoeren.

DIRECT CONTACT

NEEM CONTACT OP OVER DEZE DIENST

Naam contactpersoon*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Eventuele vragen/opmerkingen

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. Wij zullen enkel contact met u opnemen aangaande uw vraag over deze service. Meer informatie over ons privacybeleid vindt u hier.

steve_ramdharie_a2b_internet

Interesse? Bel Steve Ramdharie

Telefoon: +31 85 90 20 410
E-mail: sales@a2b-internet.com