Back-up datacenter

Sluit je aan op ons netwerk

Twin-Datacenter

Beschikbaarheidheid en veiligheid worden steeds belangrijker. Veel organisaties en bedrijven beseffen dat een back-up of uitwijklocatie tegenwoordig steeds meer een vereiste wordt om in de markt competitief te blijven.

A2B Internet kan voor u met haar creatieve oplossingen een solide infrastructuur bieden. Als u zowel op locatie A als op locatie B over infrastructuur beschikt dan kunt u met behulp van A2B Internet zonder problemen overschakelen of migreren.

Colocatie

Waarom naar een datacenter in plaats van naar de cloud? De cloud is overal. Overal is de cloud. Afhankelijk van uw IT omgeving kunt u serieus overwegen om er gebruik van te maken. Is een gedeelte van uw applicaties echter veiliger in uw eigen handen dan is een datacenter een verstandig alternatief.

Colocatie is een verstandig alternatief voor partijen die een meerwaarde zien in kwaliteit en het beheersbaar houden van uw bedrijfskosten. Met een datacenter beschikt u over meer garanties (stroom, connectiviteit, schaalbaarheid en iso certificeringen e.d.) dan binnen een eigen kantooromgeving.

A2B Internet levert in overleg bij onze partners verschillende colocatie-oplossingen.. Afhankelijk van uw budget, technisch verwachtingspatroon en geprognotiseerd stroomgebruik helpen wij bij het selecteren van de juiste partners.

Waarom A2B Internet gebruiken in deze?

Waarom A2B Internet gebruiken in deze:

  • Wij kennen de markt goed en hebben geen belang bij de verschillende partijen
  • De contracten zijn bij ons bekend en wij kunnen u dus goed begeleiden (waarom juist wel of juist niet bij een partij staan)
  • U krijgt van ons de beste aanbiedingen op het gebied van connectiviteit

Wanneer u gebruik maakt van de connectiviteit geleverd door A2B Internet kunt u kiezen uit verschillende datacenters binnen en buiten de Randstad.

Leveranciersselectie

A2B Internet adviseert en begeleidt bedrijven bij connectiviteit vraagstukken wanneer het gaat om cloud-, hybride of datacenter oplossingen. Uw internet verbinding bepaalt namelijk hoe en of u bij uw data kunt.

Wij brengen uw wensen en eisen aangaande beschikbaarheid, flexibiliteit, certificeringen, geografische locatie, etc. nauwkeurig in kaart en stellen een “short list” voor u samen van partijen en/of oplossingen die hieraan voldoen. Uiteraard lichten wij de “short list” aan u toe en voorzien wij u van de benodigde informatie zodat u zelf instaat bent het juiste fundament te kiezen.

Wereldwijde netwerkpartijen en cloudleveranciers

A2B Internet werkt samen met wereldwijde netwerkpartijen en cloudleveranciers met als doel het opstellen van de beste oplossing. Het doel van deze dienst is het juiste product te kiezen, breed draagvlak binnen de organisatie te creëren en te zorgen dat kennis en kunde van het product gewaarborgd is en blijft.

Sluit aan op ons netwerk

Wil je weten welke voordelen ons netwerk jou kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers. Hij kan je adviseren over de beste verbinding voor jouw bedrijfslocatie. 

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief