Internet access

Sluit je aan op ons netwerk

Internet Access

A2B Internet biedt internet access aan in zowel nationale als internationale verbinden aan vanuit al onze datacenters. Of u nu kiest voor een 1Gbps netwerk met een kleine committent of meerdere 10GB poorten, u beschikt over een veilig en betrouwbaar netwerk met een hoogwaardige SLA committent. Daar waar nodig kunnen wij nog extra redundantie faciliteren en ontwikkelen. Facturen worden gestuurd op basis van de wereldwijd bekende 95% percentiel berekening.

Datacenter diensten

Dankzij ons redundante netwerk bent u bij ons altijd aan het juiste adres als het bijvoorbeeld gaat om beschikbaarheid en diversiteit van onze datacenter diensten. Daarnaast biedt de instap van 1GB poorten u de mogelijkheid om langzaam op te schalen. Voordeel hiervan dat u niet meer betaalt dan nodig is. Op verzoek kunnen wij de poorten voor u groter maken. En mocht u onvoldoende IP adressen hebben, dan helpen wij u zonder enig aarzelen. Ook hierin is A2B Internet een sterke speler als het gaat om het verkrijgen van IPv4 of IPv6 blokken.

Out of Band management

Bent u op zoek naar connectiviteit binnen uw datacenter dat buiten uw eigen netwerk moet worden ontsloten, dan kunnen wij u hier goed mee helpen.

Onze, op Ethernet gebaseerde, Out of Band dienst is de ideale match met keuze uit UTP of Fiber aansluiting. Hiermee wordt u aangesloten op een geheel separaat netwerk precies ingericht voor een specifieke behoefte.

Bij een Out of Band netwerk worden geen reguliere internetverbindingen in welke vorm dan ook aangeboden. De access poorten worden aanboden per 1 Gbps met een 100 Mbit/s commitment.

U kunt deze verbinding voornamelijk gebruiken voor onder andere monitoringdiensten, VPN/RDP management, SSH diensten en software updates.

Sluit aan op ons netwerk

Wil je weten welke voordelen ons netwerk jou kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers. Hij kan je adviseren over de beste verbinding voor jouw bedrijfslocatie. 

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief