Internet Access

A2B Internet biedt internet access aan in zowel nationale als internationale verbinden aan vanuit al onze datacenters. Of u nu kiest voor een 1Gbps netwerk met een kleine committent of meerdere 10GB poorten, u beschikt over een veilig en betrouwbaar netwerk met een hoogwaardige SLA committent. Daar waar nodig kunnen wij nog extra redundantie faciliteren en ontwikkelen. Facturen worden gestuurd op basis van de wereldwijd bekende 95% percentiel berekening.

Datacenter diensten

Dankzij ons redundante netwerk bent u bij ons altijd aan het juiste adres als het bijvoorbeeld gaat om beschikbaarheid en diversiteit van onze datacenter diensten. Daarnaast biedt de instap van 1GB poorten u de mogelijkheid om langzaam op te schalen. Voordeel hiervan dat u niet meer betaalt dan nodig is. Op verzoek kunnen wij de poorten voor u groter maken. En mocht u onvoldoende IP adressen hebben, dan helpen wij u zonder enig aarzelen. Ook hierin is A2B Internet een sterke speler als het gaat om het verkrijgen van IPv4 of IPv6 blokken.

Out of Band management

Bent u op zoek naar connectiviteit binnen uw datacenter dat buiten uw eigen netwerk moet worden ontsloten, dan kunnen wij u hier goed mee helpen.

Onze, op Ethernet gebaseerde, Out of Band dienst is de ideale match met keuze uit UTP of Fiber aansluiting. Hiermee wordt u aangesloten op een geheel separaat netwerk precies ingericht voor een specifieke behoefte.

Bij een Out of Band netwerk worden geen reguliere internetverbindingen in welke vorm dan ook aangeboden. De access poorten worden aanboden per 1 Gbps met een 100 Mbit/s commitment.

U kunt deze verbinding voornamelijk gebruiken voor onder andere monitoringdiensten, VPN/RDP management, SSH diensten en software updates.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. Wij zullen enkel contact met u opnemen aangaande deze service. Meer informatie over ons privacybeleid vindt u hier.

internet-access-a2b-internet