10 procent korting voor ISP Connect leden!

WAT HOUDT DEZE ACTIE IN?

A2B Internet wil alle leden van ISPConnect kennis laten maken met de kwaliteit van haar diensten en de leden stimuleren om in alle datacenters waar A2B Internet diensten levert, connectiviteit af te nemen.

Wat is het voordeel? 10% korting op alle datacenter diensten!

Tot 1 juli 2018

  • 10% korting op de maandelijkse kosten bij een 1-jarig contract
  • Geen eenmalige kosten bij afname tot een 1GB datacenter uplink
steve_ramdharie_a2b_internet

STEVE RAMDHARIE

E-mail: sales@a2b-internet.com – Telefoon: +31 85 90 20 410

Simon Besteman: “Zonder Carriers is het heel lastig werken voor hosting providers. Ik vind het bijzonder belangrijk dat A2B Internet lid is geworden van ISP Connect omdat zij op een simpele manier in staat zijn om grote en kleine hosting providers met haar uitgebreide internet en transit dienstverlening de juiste keuze kan aanbieden.”

Steve Ramdharie: “ISP Connect helpt hostingpartijen met ondernemen en hun weg vinden in een wereld met commercieel en maatschappelijk belang. Wij vinden het als Internet Service Provider heel belangrijk grote en kleine hosters op een fatsoenlijke manier te helpen. Realistische prijzen en een dienstverlening waar iedereen baat bij heeft. In overleg en slim. Ik hoop dat er met deze actie een leuke en langdurige relatie tussen A2B Internet en ISP Connect ontstaat”

NEEM CONTACT OP OVER DEZE AANBIEDING

Naam contactpersoon*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Eventuele vragen/opmerkingen

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. Wij zullen enkel contact met u opnemen aangaande deze aanbieding. Meer informatie over ons privacybeleid vindt u hier.

OVER A2B INTERNET

Goed, snel en veilig data kunnen verplaatsen is essentieel voor uw bedrijfsproces. In een 24×7 economie is uw noodzaak tot continuïteit onze core-verantwoordelijkheid.

Maar internet connectiviteit is ondertusen toch een commodity? Niet met A2B-internet! Daar waar reguliere carriers afhaken, beginnen wij door onze innovatie drang interesse te tonen. Heeft u een connectiviteit vraagstuk dan komen wij graag met u in contact!

logo-a2b-internet-no-retina

OVER PREFIX BROKER

Als Peering Manager wordt u vaak als een van de eersten opgezadeld met verschillende netwerkproblemen. Omdat wij als connectivity leverancier en RIPE lid, LIR diensten mogen aanbieden, hebben wij deze dienstverlening uitgebouwd naar een zusterbedrijf welke volledig geautoriseerd IPv4 en IPv6 nummers mag verhandelen.

Met Prefix Broker verwerken wij al uw aanvragen voor IP nummers. Alle overige diensten gerelateerd aan het netwerk, worden door A2B Internet afgehandeld.

Prefix Broker levert u IPv4 en IPv6 nummers onder alle omstandigheden.