ISP Connect

Sluit je aan op ons netwerk

10 procent korting voor ISP Connect leden!

Wat houdt deze actie in?

A2B Internet wil alle leden van ISPConnect kennis laten maken met de kwaliteit van haar diensten en de leden stimuleren om in alle datacenters waar A2B Internet diensten levert, connectiviteit af te nemen.

Wat is het voordeel? 10% korting op alle datacenter diensten!

Tot 1 juli 2018

  • 10% korting op de maandelijkse kosten bij een 1-jarig contract
  • Geen eenmalige kosten bij afname tot een 1GB datacenter uplink

Simon Besteman:

“Zonder Carriers is het heel lastig werken voor hosting providers. Ik vind het bijzonder belangrijk dat A2B Internet lid is geworden van ISP Connect omdat zij op een simpele manier in staat zijn om grote en kleine hosting providers met haar uitgebreide internet en transit dienstverlening de juiste keuze kan aanbieden.”

Steve Ramdharie:

“ISP Connect helpt hostingpartijen met ondernemen en hun weg vinden in een wereld met commercieel en maatschappelijk belang. Wij vinden het als Internet Service Provider heel belangrijk grote en kleine hosters op een fatsoenlijke manier te helpen. Realistische prijzen en een dienstverlening waar iedereen baat bij heeft. In overleg en slim. Ik hoop dat er met deze actie een leuke en langdurige relatie tussen A2B Internet en ISP Connect ontstaat”

Sluit aan op ons netwerk

Wil je weten welke voordelen ons netwerk jou kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers. Hij kan je adviseren over de beste verbinding voor jouw bedrijfslocatie. 

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief