Naughty Port

No access
Naughty Port Anti-DDOS aanpak 2018-02-07T13:54:09+00:00

De Naughty Port Anti-DDOS aanpak

Naughty Port® is een anti-DDOS oplossing waarbij u geen dure hardware hoeft aan te schaffen. Bescherming tegen DDOS aanvallen is helaas noodzakelijk geworden omdat het een enorme invloed kan hebben op uw bedrijfsproces. Met een goede DDOS bescherming voorkomt u niet alleen een verminderde gebruikerservaring maar ook de storende telefoontjes die daarbij horen.

De Naughty Port® oplossing van A2B Internet maakt gebruik van uw bestaande AMS-IX aansluiting. Door middel van publieke data weten wij snel al uw kwaadwillend verkeer om te leggen en uw servers beschikbaar te houden. Deze door A2B Internet intern ontwikkelde oplossing zorgt ervoor dat u met 1 contract 2 belangrijke elementen in uw bedrijfsvoering tackelt.

Het princiepe van de Naughty Port gaat uit, dat we al vooraf kunnen voorspellen uit welke netwerken een mogelijke DDOS zou kunnen komen… Dit doen we door te kijken hoeveel incorrect geconfigureerde servers in een bep. netwerk staan.  Hoe meer incorrect geconfigureerde servers, hoe groter de kans dat die servers misbruikt worden om een DDOS uit te voeren.  Dus als je weet vanwaar je aangevallen wordt, kan je vervolgens ook passende maatregelen nemen voor de impact van een DDOS.

PRESENTATIE VIDEO


Naughty Port Project Presentatie tijdens RIPE 72 – Kopenhagen – Mei 2016

HOE WERKT DE OPLOSSING VAN A2B INTERNET

Iedereen kan vrijblijvend informatie verzamelen op internet om een DDOS aanval te creëren. A2B Internet ontwikkelde met behulp van AMS-IX en de publieke databases een analyse om te kijken bij welke providers de meeste lekke servers staan.

Door de ontwikkeling van een database kunnen wij en u nu publiekelijk analyseren hoe groot de kans is dat het verkeer afkomstig van die providers malafide is.

SAMENWERKING MET AMS-IX

Omdat AMS-IX een stichting is hebben zij geen commercieel belang gehad bij de ontwikkeling van de A2B Internet Naughty Port®. Wel hebben wij als officiële AMS-IX partner de ruimte gekregen om deze dienstverlening over hun netwerk aan te bieden.

U kunt de complete anti-DDOS oplossing (AMS-IX + Naughty port) zowel individueel als gezamenlijk aanschaffen.

REFERENTIES

A2B Internet hecht veel waarde aan technische innovaties en erkenning van onze “peers”. Omdat A2B Internet veel waarde hecht aan transparantie vinden wij het belangrijk om informatie te delen en te halen binnen de markt. Tijdens de RIPE72 in Mei 2016 presenteerden wij onze bevindingen bij de ontwikkeling van Naughty Port®. De presentatie die wij daar gaven werd door collega netwerk engineers werd geschaard in de top 3 beste presentaties dat evenement:

“Wow wat goed – hoe kan het dat zoiets simpels er nog niet is” 

“Waarom doen wij dit nog niet?” 

“Dit hadden wij hier intern nog niet opgepakt op deze manier!” 

(Zie bovenstaande video voor een complete presentatie van Naughty Port®)

OVER A2B INTERNET

Goed, snel en veilig data kunnen verplaatsen is essentieel voor uw bedrijfsproces. In een 24×7 economie is uw noodzaak tot continuïteit onze core-verantwoordelijkheid.

Maar internet connectiviteit is ondertusen toch een commodity? Niet met A2B-internet! Daar waar reguliere carriers afhaken, beginnen wij door onze innovatie drang interesse te tonen. Heeft u een connectiviteit vraagstuk dan komen wij graag met u in contact!

logo-a2b-internet-no-retina

OVER PREFIX BROKER

Als Peering Manager wordt u vaak als een van de eersten opgezadeld met verschillende netwerkproblemen. Omdat wij als connectivity leverancier en RIPE lid, LIR diensten mogen aanbieden, hebben wij deze dienstverlening uitgebouwd naar een zusterbedrijf welke volledig geautoriseerd IPv4 en IPv6 nummers mag verhandelen.

Met Prefix Broker verwerken wij al uw aanvragen voor IP nummers. Alle overige diensten gerelateerd aan het netwerk, worden door A2B Internet afgehandeld.

Prefix Broker levert u IPv4 en IPv6 nummers onder alle omstandigheden.

MEER INFORMATIE OVER NAUGHTY PORT

Naam contactpersoon*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Naughty Port*

Eventuele vragen/opmerkingen