Colocatie diensten

voor ‘Digital First’ bedrijven

A2B Internet is jouw betrouwbare partner voor professionele colocatie diensten in de regio Amsterdam.

Of je nu een herlocatie van je apparatuur overweegt, af wilt van een serverruimte op kantoor of je organisatie bezig is met een consolidatie van het datacentergebruik, A2B Internet staat klaar om je te helpen met professionele colocatie in moderne en energiezuinige datacenters.

Colocatie diensten

Onze colocatie diensten zijn beschikbaar per rack of per rack unit en bieden je keuze uit internetconnectiviteit op basis van 1Gbps of 10Gbps. Wij hanteren bewust variabele stroomkosten, zodat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk verbruikt. Daarnaast bieden wij hoge beschikbaarheid, betrouwbaarheid en goede ondersteuning. Bij ons kan je terecht voor colocatie van (deels) eigen hardware die om compliance redenen op Nederlandse bodem moet opereren, of die een sterke voorkeur heeft voor het uitvoeren van IT in eigen beheer.

Cloud Connect

Met onze Cloud Connect dienst bieden wij directe cloud verbindingen vanaf al onze datacenter locaties. Dit maakt het mogelijk om bepaalde diensten vanuit de public cloud aan te bieden terwijl je andere diensten vanuit jouw eigen IT-infrastructuur aanbiedt. Onze Cloud Connect dienst is eenvoudig in te regelen als aanvulling op jouw colocatie. Zonder tussenkomst van derde partijen, alles geregeld vanuit A2B Internet.

Je kan bij ons terecht voor directe cloud verbindingen naar onder andere Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, IBM Cloud, Oracle Cloud, Salesforce Cloud, SAP Cloud Platform en Nutanix Enterprise Cloud.

Datacenter keuze

Ben je niet bekend met de verschillen tussen diverse professionele datacenter aanbieders? A2B Internet biedt onafhankelijk advies en plant graag samen met jou een bezoek aan een datacenter naar keuze in. Naast beveiliging en techniek is de keuze voor een datacenter vooral ook persoonlijk. Denk hierbij aan bereikbaarheid en aan de vraag of de aanbieder van de dienstverlening past bij jouw eigen bedrijfsvoering.

Alles in één overzicht

Wij leveren professionele colocatie diensten en zakelijk internet als één oplossing voor jouw colocatie en connectiviteit; allemaal beschikbaar in dezelfde administratieve omgeving. In deze portal heb je ook inzicht in stroomgrafieken, en is het bestellen van hele & halve racks en shared colocatie mogelijk. Dit scheelt tijd en net als met de zakelijke glasvezels komt ook alles op één factuur.

Je mag van ons snelle, persoonlijke en professionele ondersteuning verwachten, noodzakelijk voor je IT-omgeving.

Voordelen van Colocatie bij A2B Internet

  • Professionele colocatie diensten per rack of per rack unit
  • Keuze uit internetconnectiviteit op basis van 1Gbps of 10Gbps
  • Variabele stroomkosten, betalen voor wat je daadwerkelijk verbruikt
  • Hoge beschikbaarheid, betrouwbaarheid en goede ondersteuning
  • Onafhankelijk advies bij het kiezen van een datacenter
  • Directe cloud verbindingen vanaf al onze datacenter locaties
  • Zakelijk internet als aanvulling op jouw professionele colocatie
  • Snelle en goede ondersteuning bij al onze diensten
  • Hoge snelheid, lage latency en inzicht in snelheid via dashboard
  • Geschikt voor gebruik van IPv6 en meerdere IPv4 adressen aanvraagbaar
A2B Internet datacenters
Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief