Dataplace

Sluit je aan op ons netwerk

Dataplace

Dataplace heeft een viertal moderne Tier III datacenters in Nederland. Waarvan er één is gevestigd onder de rook van Rotterdam en het andere datacenter waarin A2B Internet aanwezigheid heeft, is in de regio Utrecht (de andere locaties betreffen Arnhem en Brabant). Vanaf deze locaties huisvest zij voor een diverse groep klanten zowel grote als kleine IT-omgevingen.

De diensten levert ze hoofdzakelijk op het gebied van colocatie & housing en connectiviteit. Door de geografisch gespreide datacenters kan ze twin datacenter oplossingen bieden.

Dataplace is carrier neutraal en biedt haar klanten daarom keuzevrijheid in de afname van bandbreedte- en connectiviteitsdiensten bij de diverse carriers die Dataplace inmiddels hebben aangesloten op hun netwerk.

A2B Internet is één van deze carriers voor deze laatste en is de hoogwaardige netwerkspecialist voor Dataplace. A2B Internet biedt hier onder andere internet connectiviteit voor kantoor- en woonomgevingen.

Dataplace heeft door eigen ervaringen als klant van diverse grote datacenters in Nederland haar visie ontwikkeld en eigen datacenter gebouwd. Alle in negatieve zin meegemaakte situaties zijn aangevuld met eigen ideeën.

In alle opzichten houdt ze rekening met de gebruiker van een datacenter. Daarom blijft ze haar infrastructuur en dienstverlening continu uitgebreid testen, onderhouden, certificeren en waar nodig verbeteren. Hierdoor heeft Dataplace sinds haar bestaan een beschikbaarheid van 100% weten te realiseren.

Doordat Dataplace uit eigen ervaringen weet hoe klanten graag behandeld willen worden, zijn klanten verzekerd van een persoonlijke benadering. De klant staat altijd centraal en is nooit een nummer. Dataplace ziet zichzelf niet als leverancier, maar als partner die met de klant meedenkt.

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief