De beste wensen (en IPv6) voor 2020 van A2B Internet

De beste wensen (en IPv6) voor 2020 van A2B Internet

Het is iets wat mensen de komende dagen veel zullen zeggen tegen je: ‘De beste wensen .. ‘

Maar wat zou je nu echt wensen, voor dit jaar, voor je bedrijf? Wij zouden zeggen: verbinding. De meeste bedrijven zijn inmiddels afhankelijk van internet … Of het nu gaat om een bakker op de hoek (voor het pinnen en de bewakingscamera’s), of een bedrijf waar alle software in de cloud zit en de gebruikers op kantoor.

We gaan steeds meer online video bellen, streamen, applicaties gebruiken die niet op je lokale computer of tablet staan.. Dus je internetverbinding wordt steeds belangrijker voor iedere onderneming.

Nu was 2019 het jaar wanneer de IPv4 voorraad RIPE NCC (de organisatie die in Europa, Rusland en Midden-Oosten de IP-adressen uitgeeft) op ging. Het is nu daadwerkelijk over.

Er zijn dus geen nieuwe IPv4 adressen meer te verkrijgen!

Het huidige internet hangt aan elkaar van IPv4 adressen. Alle nieuwe ontwikkelingen zoals IoT, mobiele devices, VOIP telefoons, deurbellen met camera’s etc etc.. al die ontwikkelingen hebben allemaal IP adressen nodig. Zonder adressen geen nieuwe klanten, geen nieuwe ontwikkelingen ..

Wij als A2B Internet hebben een serieuze voorraad IP space, maar zonder overgang naar de nieuwe IPv6 adressen en inzet van de lokale ICT resellers, gaan klanten zichzelf in de voet schieten. Het is voor de verbinding van 2020 en verder noodzakelijk dat klanten zichzelf voorbereiden op de “nieuwe” realiteit en ook IPv6 gaan aanzetten als hun internetprovider dat ondersteunt.

Voor bedrijven is het kunnen meedoen (bereikbaarheid) op het internet nu net zo belangrijk als herkenbaarheid. Dus als je gaat verhuizen (met het fysieke kantoor of van internet provider), zorg dan dat je bij je verbinding naast IPv4 ook IPv6 kan krijgen. En dan uiteraard bij een onafhankelijke provider die je met een persoonlijke begeleiding goed te woord kan staan.

Wij van A2B Internet wensen u de beste wensen voor 2020 en een geweldige internetverbinding van ons. En dan krijgt u er ook nog gratis IPv6 bij, zodat u klaar zal zijn voor dit nieuwe decennium.

Heeft u vragen over onze verbindingen of over wat IPv6 voor u betekent? Neem contact op en spreek af met een van onze specialisten.

Gerelateerde berichten

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2 | 1444 GN | Purmerend | Nederland