Digital Realty

Sluit je aan op ons netwerk

Digital Realty

Digital Realty opereert wereldwijd en heeft ruim 150 datacenters in 11 landen. In Nederland is Digital Realty op vier locaties aanwezig in Amsterdam en Hoofddorp.

Van oorsprong richtte ze zich volledig op de bouw, de ontwikkeling en het beheer van datacenters maar tegenwoordig is connectiviteit en colocatie met tal van diensten eromheen minstens zo belangrijk geworden.

Op het gebied van connectiviteit biedt Digital Realty services voor cross connect, metro connect en internet exchange. Bij cross connects gaat het om directe verbindingen binnen het datacentrum. Bij de metro connect worden datacenters binnen een stedelijk gebied aan elkaar gekoppeld via een fibernetwerk. Digital Realty doet dit niet alleen voor haar eigen datacenters, maar verzorgt ook connectivity van haar locaties met datacenters van derden.

Belangrijk onderdeel van het huidige portfolio is wat Digital Realty de Connected Campus noemt. Daarin biedt ze een infrastructuur onder de naam Service Exchange waarin tal van leveranciers van cloud-diensten, netwerk connectiviteit, carriers, maar ook partijen zoals financiële instellingen, hun portfolio’s aanbieden. Klanten kunnen hier snel en efficiënt koppelingen maken. Hiermee is schalen, wisselen van provider, nieuwe technologieën uitproberen, e.d. makkelijk en flexibel voor de klant.

Aan haar dienstenpakket voor de Connected Campus heeft Digital Realty inmiddels ook colocatie toegevoegd. Klanten kunnen racks huren of volledig op maat ingerichte private suites. Door het plaatsen van de IT-infrastructuur binnen de Connected Campus profiteert de klant maximaal van de faciliteiten. Directe verbindingen verminderen latency en verhogen doorvoersnelheden. Bovendien is dan de netwerkarchitectuur om hybride cloudomgevingen te bouwen eenvoudiger.

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief