Een alternatief voor XS4ALL, of straks ‘verplicht’ verhuizen naar KPN?

Een alternatief voor XS4ALL, of straks ‘verplicht’ verhuizen naar KPN?

Middels een nieuwbericht op hun website kondigde XS4ALL, dochter van telecombedrijf KPN, vorige week een wijziging aan in hun aanbod van diensten voor zakelijke gebruikers. De internetprovider meldt in het bericht dat het zelf geen onderscheid maakt tussen consumenten en zakelijke gebruikers maar dat KPN dit wel doet. Bepaalde diensten “met zakelijk kenmerk” worden bij XS4ALL daarom per 1 oktober stopgezet.

“Onze dienstverlening gaat in de toekomst via de systemen van KPN lopen. Dit betekent dat IPv4 Subnet, meer dan vier telefoonnummers, verzamelfacturen en gesplitst factureren straks onder de ‘Zakelijke Markt’ van KPN vallen” meldt XS4ALL. “Als alternatief bieden wij klanten met een KvK-nummer de mogelijkheid om gebruik te maken van deze diensten bij ‘KPN EEN MKB’.

Het stoppen van de diensten “met zakelijk kenmerk” door XS4ALL treft zo’n 2500 klanten die in de komende periode door de provider telefonisch benadert zullen worden. Tijdens het telefoongesprek zal worden gekeken naar een mogelijke overstap naar ‘KPN een MKB’. Klanten hebben hier echter wel een KvK-nummer voor nodig.

Overstappen naar KPN of is er een alternatief voor XS4ALL?
Bij A2B Internet kunnen wij ons voorstellen dat u er, voor of na het gesprek met XS4ALL/ KPN, nog niet helemaal van overtuigd ben geraakt dat een overstap naar KPN voor u of uw bedrijf wel de juiste is. Misschien ben u al op zoek naar een alternatief voor XS4ALL. In dat geval zijn er in de markt gelukkig ook goede alternatieven beschikbaar. Zo biedt bijvoorbeeld A2B Internet haar klanten standaard al alle diensten die bij XS4ALL nu komen te vervallen. Maar er is meer. Op basis van onze jarenlange ervaring met zakelijke gebruikers gaan wij ervan uit dat het wensenlijstje van u als zakelijke internetgebruiker er ongeveer zo uit ziet:

  • Een stabiele internetverbinding, uiteraard met IPv6 en de optie voor meerdere IPv4 adressen.
  • De mogelijkheid voor het gebruik van een eigen router.
  • Een naadloos migratieproces waarbij de huidige router settings niet (ongewenst) hoeven te worden aangepast.
  • Een optie voor de creatie van meerdere bedrijfsrollen zoals inkoop of servicedesk, met ieder eigen login mogelijkheden.
  • Het online kunnen inzien, betalen en downloaden van facturen.
  • Eenvoudig kunnen inzien wat de juiste instellingen behoren te zijn.
  • Online de latency op de verbinding kunnen inzien (bijvoorbeeld middels een grafiek).
  • Het naar behoefte kunnen instellen van de hostnaam voor je IP-adressen (reverse DNS).
  • Vanuit Eén online portaal internet kunnen regelen voor al uw vestigingen.
  • Een online portaal waar zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige collega’s direct mee aan de slag kunnen.

Ook voor u een herkenbare wensenlijst? Speciaal voor zakelijke afnemers als ICT Resellers en ‘Digital First’ zakelijke klanten biedt A2B Internet een volledig werkend eigen portaal. Een portaal en dienstverlening gebaseerd op voorgaande wensenlijst waardoor het reseller intake proces volledig is geautomatiseerd.

Het verhuizen van uw zakelijke internet kan ook een feestje zijn.
Ziet u op tegen een verhuizing van uw connectiviteit weg bij XS4ALL? Bestellen bij A2B Internet doet u als nieuwe klant eenvoudig via onze sign-up pagina. Via een eenvoudig proces zorgen we ervoor dat al uw informatie meteen correct in ons systeem komt te staan. Eenmaal succesvol geregistreerd helpen we u graag verder met het aansluiten van al uw zakelijke locaties, inclusief locaties waar u glasvezel via een andere provider dan KPN zou willen hebben.

Meer weten over hoe het bij A2B Internet allemaal is geregeld en welke mogelijkheden wij u als zakelijk gebruiker kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op met sales@a2b-internet.com Direct registeren is natuurlijk direct ervaren! Online registratie is mogelijk via https://signup.a2b-internet.com/apply/end-user

Gerelateerde berichten

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2 | 1444 GN | Purmerend | Nederland