EFX (Eindhoven Fiber eXchange)

Sluit je aan op ons netwerk

EFX (Eindhoven Fiber eXchange)

EFX (Eindhoven Fiber eXchange) heeft als doel lokale, regionale en interregionale communicatienetwerken onderling te koppelen. Om dit te realiseren faciliteert EFX een open, onpartijdige en onafhankelijke marktplaats om te makelen en schakelen tussen dienstaanbieders, netwerken, waaronder glasvezel, en eindgebruikers.

Ondernemers en instellingen die gebruik maken van EFX, creëren voor zichzelf een open en onafhankelijke ingang naar dienstenaanbieders en zijn niet langer afhankelijk van de verbindingen van die partijen. Daardoor is er meer concurrentie en profiteren zij van voordelige aanbiedingen.
Op de EFX zijn diverse verglaasde bedrijventerreinen en ringen aangesloten. Bedrijven en instellingen die direct of via deze verglaasde bedrijventerreinen aangesloten zijn, kunnen gebruik maken van allerlei diensten van aangesloten dienstenaanbieders.

EFX is verbonden met drie datacenters in Eindhoven. Verder is toegang tot de EFX marktplaats mogelijk in Helmond, ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Data is veilig en snel te delen tussen verschillende vestigingen en diensten. Verder hoeven deze diensten maar één keer centraal ingekocht te worden. Eén externe internetaansluiting en één externe telefoonaansluiting zijn dan voldoende.

EFX is transparant gekoppeld met NDIX. Dienstenaanbieders en bedrijven die aangesloten zijn op beide netwerken, kunnen onderling heel gemakkelijk, betrouwbaar en veilig zonder aanvullende maatregelen data uitwisselen.

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief