Eigen IP-space in A2B portal

Al langere tijd krijgen we vragen van partners over het gebruik van een eigen IP-space bij A2B Internet. Daarom introduceren we nu de mogelijkheid om je eigen IP-range toe te voegen aan de verbindingen die je via A2B Internet aanschaft. Het stelt je in staat om zakelijke internetverbindingen volledig whitelabel in te kopen en meer controle te hebben over hoe je je netwerk wil beheren en identificeren. We leggen uit wat dit nu precies betekent en hoe deze nieuwe feature je kan helpen.

Jouw eigen IP-space: waarom het belangrijk is

Het gebruik van je eigen IP-space is cruciaal voor de identiteit en autonomie van jouw bedrijf op het internet. Het stelt je in staat om je netwerkverkeer beter te beheren, maakt het makkelijker om whitelabel diensten te leveren aan je klanten en stelt je in staat om je merkimago en reputatie te behouden. Het is een extra laag van personalisatie die jou de controle geeft over hoe je verbindingen worden geïdentificeerd en hoe ze werken.

Hoe werkt de nieuwe functie

Het gebruik van deze nieuwe functie is heel eenvoudig. A2B Internet implementeert de IP-range (minimaal /24) eenmalig voor de reseller. Bij het bestellen van een nieuwe verbinding in onze portal, kan deze vervolgens direct op de eigen range worden gezet. Moeilijker is het niet! Zo heb je de vrijheid en controle die je nodig hebt voor jouw unieke situatie.

Voordelen voor jou als partner

Met de integratie van deze functie kun je nu nog meer maatwerk leveren aan jouw klanten. Door het toevoegen van jouw eigen IP-range krijg je meer vrijheid en flexibiliteit. Hierdoor kun je je dienstverlening aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw klanten, wat resulteert in tevreden klanten en groei van je bedrijf.

De nieuwe functie biedt je de mogelijkheid om de kwaliteit van je service verder te verbeteren. Het zorgt voor een nog persoonlijker aanbod aan jouw klanten. En door gebruik te maken van onze API’s kun je dit zelfs volledig vanuit je eigen klantenportaal integreren!

Begin vandaag nog

We denken dat deze nieuwe functie een verschil kan maken in jouw bedrijfsvoering. Door eigen IP-ranges toe te voegen aan verbindingen die je via A2B Internet aanschaft, krijg je meer controle over je internetdiensten en kun je deze beter afstemmen op de behoeften van jouw klanten.

Het integreren van je IP-space is eenvoudig en gestroomlijnd in onze portal. Het bestellen van lijnen gaat net zoals de huidige manier van lijnen bestellen, waarna de IP adressen automatisch op de verbindingen geprovisioned worden.Je kunt deze functie gebruiken bij het bestellen van diensten van alle providers die via onze portal beschikbaar zijn, wat je meer flexibiliteit geeft bij het vormgeven van jouw services.

Neem vandaag nog contact op met sales@a2b-internet.com of +31 85 90 20 410 voor alle voorwaarden en mogelijkheden.

Gerelateerde berichten

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2 | 1444 GN | Purmerend | Nederland