Eurofiber en T-Mobile direct bestelbaar via de portal

Bij A2B Internet zijn we altijd op zoek naar manieren om onze diensten voor onze partners en hun klanten te verbeteren. Dat betekent dat we constant bezig zijn om bestel- en serviceprocessen efficiënter te maken. Ook willen we technologieën inzetten die een verschil maken in onze dienstverlening.

Zo hebben we als eerste bedrijf in Nederland de Eurofiber API en ook de T-Mobile API volledig geïntegreerd in onze portal. Hiermee kunnen partners en zakelijke eindgebruikers nu direct bij ons verbindingen regelen bij alle grote providers van Nederland: KPN, Ziggo, Eurofiber en T-Mobile.

A2B Internet en automatisering

Bij A2B Internet geloven we heilig in automatisering, omdat we onze partners hiermee veel efficiënter en beter kunnen helpen.  Door routinetaken te automatiseren, kunnen we ons concentreren op onze partners en de verbetering van onze diensten.

Integratie van Eurofiber API: primeur in de sector

Eurofiber is een belangrijke speler in de markt. Door de API van Eurofiber in onze portal te integreren, zijn we in staat snel en efficiënt bestellingen te verwerken bij Eurofiber. Wij zijn trots dat we als eerste bedrijf in Nederland deze API volledig hebben geïntegreerd.

Wat betekent dit voor onze partners? Het betekent dat er nu via onze portal direct toegang is tot de Eurofiber infrastructuur. Je kunt nu met één klik op de knop de beschikbaarheid controleren en nieuwe zakelijke internetverbindingen aanvragen.

Integratie van T-Mobile API

Met de integratie van de T-Mobile API breiden we onze mogelijkheden verder uit. Net als bij Eurofiber kun je nu ook via onze portal direct bestellen bij T-Mobile zakelijke lijnen. Of je nu op zoek bent naar een basisinternetverbinding of een uitgebreider pakket, we zijn ervan overtuigd dat deze integraties je in staat stellen om het beste pakket voor jouw klanten te vinden.

Wat deze automatisering betekent voor onze partners

Deze nieuwe mogelijkheden zijn meer dan alleen een technische upgrade; het biedt onze partners veel meer opties. Je kunt nu meerdere beschikbare opties bekijken met een simpele postcode- en huisnummercheck. Je hoeft niet langer te wachten op handmatige checks of in te loggen in verschillende portalen. Alles wat je nodig hebt, is nu op één plek.

Nog beter, de optie die het beste aansluit bij jou, kan je direct bestellen met alle mogelijke opties. Dit betekent minder wachttijd, minder complexiteit en meer efficiëntie voor jou en je klanten. Het betekent ook minder kans op fouten, aangezien de automatisering ervoor zorgt dat alle informatie nauwkeurig en tijdig wordt verwerkt.

De bestelling en levering van verbindingen is daarmee eenvoudiger gemaakt. Dit bespaart je tijd en moeite, zodat je je kunt concentreren op het bieden van de beste service aan je klanten.

Constante innovatie bij A2B Internet

Bij A2B Internet geloven we in voortdurende verbetering. Deze recente automatisering past in onze toekomstvisie. We blijven kijken naar manieren om ons platform te verbeteren en nieuwe features en functionaliteiten toe te voegen die waarde toevoegen voor onze partners.

We zien deze integraties als een belangrijke mijlpaal, maar zeker niet als het eindpunt. Ons doel is om voorop te lopen als het gaat om technologische vooruitgang, zodat we onze partners de beste middelen bieden om hun klanten te bedienen.

Heb je vragen of feedback over de nieuwe mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag van je!

Gerelateerde berichten

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2 | 1444 GN | Purmerend | Nederland