Eurofiber

Al jaren is A2B internet een partner van Eurofiber. De kwaliteit van de zakelijke glasvezelverbindingen en de ondersteuning vanuit Eurofiber voor partners maakt dat we heel blij zijn met deze samenwerking.

Groei door Eurofiber

In het afgelopen jaar hebben we veel meer zakelijke glasverbindingen geleverd samen met Eurofiber. Wij hebben nieuwe prijsafspraken gemaakt en gaan de Eurofiber API beschikbaar maken in onze partner portal. Dit zorgde tot een grotere afname van Eurofiber verbindingen door onze partners. Hier zijn we uiteraard heel blij mee, mede omdat we door betere inkooptarieven nog voordeliger deze verbindingen kunnen aanbieden.  Wij horen dat A2B klanten hierdoor veel beter in staat zijn om hun klanten te bedienen en nieuwe projecten binnen te halen.

Automatisering

Qua automatisering van de Eurofiber order intake, verwachten we dat dit binnenkort in partner portal beschikbaar gaat komen. De koppeling die wij hiervoor met de back-office omgeving van Eurofiber is baanbrekend in Nederland! A2B Internet is een van de eerste provider die dit gaat realiseren en wat ook past in onze strategie om onze klanten te ontlasten met verregaande, innovatieve, automatisering.

Eurofiber Academy

Ook investeren wij zelf meer en meer in de relatie met Eurofiber. We willen het aanbod van Eurofiber zo goed mogelijk kunnen positioneren bij klanten. Vandaar ook dat ons hele team trainingen heeft gevolgd bij de Eurofiber academy. Met deze kennis kunnen we u nog beter en volledig adviseren over wat mogelijk is met de diensten van Eurofiber.

Blij met samenwerking

De samenwerking tussen A2B Internet en Eurofiber heeft in de loop der jaren veel succes opgeleverd. Beide bedrijven delen een sterke focus op klantgerichtheid en service. Eurofiber spreekt haar waardering uit over deze samenwerking:

Als Eurofiber zijn we blij met A2B Internet als partner. We werken al jaren fijn en succesvol samen. De manier waarop A2B Internet hun klanten bedient en service verleent sluit 100% aan bij de Eurofiber visie en klantgerichtheid. We zijn blij dat A2B Internet deel heeft genomen aan de Eurofiber Partner Academy, waardoor ze nog gerichter hun klanten van kennis en advies kunnen voorzien. We kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking!

– Hans Messemaker, Director Indirect Sales, Eurofiber

Gerelateerde berichten

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2 | 1444 GN | Purmerend | Nederland