EvoSwitch

Sluit je aan op ons netwerk

EvoSwitch

EvoSwitch biedt datacenter-diensten met aandacht voor security, omgeving en milieu. Haar datacenters bevinden zich in Europa en de VS. Het doel van EvoSwitch is om ecosystemen van klanten op te bouwen rondom interconnectie en hybride cloud-omgevingen. EvoSwitch opereert daarbij met name op het gebied van het edge netwerk van het internet en de toegang naar de publieke cloud.

The datacenters van EvoSwitch staan in Amsterdam en Washington DC. In Amsterdam biedt EvoSwitch directe toegang tot de grootste internet exchanges ter wereld. Daaronder vallen AMS-IX en NL-ix. Ze is ook een partnership aangegaan met de London Internet Exchange (LINX) in zowel Amsterdam als Washington DC.

Voortbouwend op haar carrier-neutrale propositie heeft EvoSwitch een breed aanbod aan telecommunicatie carriers en netwerkaanbieders opgebouwd. Daardoor hebben haar klanten op dit moment de keuze uit meer dan vijftig netwerkspecialisten om snel en efficiënt betrouwbare verbindingen op te zetten met vrijwel geen latency.

EvoSwitch beidt eveneens diensten voor een cloud exchange onder de noemer OpenCloud. Hierbij komen cloud-aanbieders, system integrators en andere IT-bedrijven samen om een divers scala aan hybride en multi-cloud omgevingen op te zetten. De voordelen voor de klant zijn directe verbindingen die net over het internet lopen, en een marktplaats met een uitgebreid aanbod van dienstaanbieders om uit te kiezen.

Hoewel EvoSwitch zich hoofdzakelijk richt op connectiviteit, biedt ze ook colocatie-diensten aan. Kernwoord daarbij voor EvoSwitch is schaalbaarheid. Daardoor hebben klanten ruimschoots mogelijkheden om te groeien. Het aanbod varieert van gedeelde colocatie en aparte cabinets tot en met volledige private suites, die volledig naar wens ingericht kunnen worden.

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief