Firewalls en Antivirus wel voldoende tegen hedendaagse complexe dreiging?

Firewalls en Antivirus wel voldoende tegen hedendaagse complexe dreiging?

Kijkend naar de afgelopen jaren wordt al snel duidelijk dat we in de huidige IT-omgeving te maken hebben met complexe dreiging. Wanneer we het hebben over beveiliging dan denken we meestal aan een Firewall of de laatste Antivirus updates maar zijn deze maatregelen wel voldoende?

Bij A2B Internet kijken we voortdurend naar de manieren waarop klanten informatie zouden kunnen verliezen. Bijvoorbeeld door cyberaanvallen en hacks. Naar aanleiding van onze samenwerking met de Volkskranten de VPRO voor de audio documentaire “oren overal” komt A2B Internet nu met een blogserie alles voer het maken van slimmere en bewuste keuzes wanneer het gaat om de veiligheid van uw bedrijf.

Volg onze blog serie de komende maanden met onderwerpen:

  • Wie luistert er mee? Kiest u voor een Nederlandse of Amerikaanse Datacenterpartij?
  • De sleutel ligt onder de mat! Het gemak waarmee glasvezel wordt afgetapt.
  • Oh u wist niet dat u gehackt was?
  • Wat doet mijn Internet Provider bij een DDOS-aanval?

Erik Bais – Algemeen Directeur van A2B Internet: Het filmpje onder in deze bijlage was een bijzonder leuke samenwerking die voor mij het gemak van datadiefstal weergeeft. Connectiviteit is geen simpel onderwerp en moet niet te makkelijk worden afgedaan.

De audiodocumentaire “oren overal” was voor het eerst te horen tijdens het audiofestival “oorzaken festival” in het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en is nu terug te luisteren bij de NPO.

Gerelateerde berichten

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2 | 1444 GN | Purmerend | Nederland