Het beste zakelijk glasvezel in Eindhoven via A2B Internet

Glasvezel internet in Eindhoven

Wilt u glasvezel in Eindhoven? Bijvoorbeeld in Esp, Eindhoven Airport, Acht, Hurk of Broekakker? A2B Internet levert zakelijk glasvezel aan de grote en kleine bedrijven in de regio. Snel goed en stabiel. Ook leveren we aanvullende diensten als cloud-, hosting- en backup-oplossingen. Alles wat nodig is om snel, goed en veilig te werken. Zowel op de zaak als vanuit huis.

Wat glasvezel bedrijven in Eindhoven biedt

Waarom eigenlijk glasvezel?

Er zijn in Eindhoven (Esp, Eindhoven Airport, Acht, Hurk of Broekakker) regelmatig piekmomenten waarop ineens veel beslag wordt gelegd op de internetverbinding. Glasvezel is daarop ingericht. Het is schaalbaar en kan deze pieken opvangen. Dat is met name geschikt voor bedrijven die heel intensief internet gebruiken. A2B Internet levert businessclass zakelijk glasvezel.

Doe de postcodecheck voor een gerichte offerte

Wil je weten wat we aanbieden in jouw regio? Vul hieronder je gegevens in en doe de check!
Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur.

Radio beschikbaar:
Ja

Fiber beschikbaar:
Ja

DSL beschikbaar:
Ja

Zakelijk glasvezel laten aanleggen in Eindhoven

Hoe snel ligt er zakelijk glasvezel?

Bij de aanleg van zakelijk glasvezel internet komt wel wat kijken. Het kan 8 tot 14 weken duren voordat het er ligt. Een glasvezel aanvraag start met een site-survey op locatie. Na een site-survey wordt er gekeken waar de aansluiting in het pand moet komen en hoeveel er gegraven moet worden naar het punt waarop het pand kan worden aangesloten op het netwerk. Dit laatste is ook belangrijk voor de aanvraag van een graafvergunning wat enkele weken kan duren bij de gemeente Eindhoven  voordat we akkoord krijgen en verder mogen. Daarna wordt de aannemer ingepland en kan er echt gestart worden met de graafwerkzaamheden.

Het goede nieuws is: u hoeft nergens naar om te kijken en heeft 1 centraal aanspreekpunt. Als het glasvezel ligt, zorgen wij ook voor het afmonteren op locatie. Zo kunt u zo snel mogelijk optimaal werken. Als u in de tussentijd internet nodig heeft, regelen we dat ook voor u.

Offerte en prijsopgave voor zakelijk glasvezel in Eindhoven

Wat kost zakelijk glasvezel?

A2B Internet levert maatwerk. De prijs is afhankelijk van uw locatie zoals de afstand ten opzichte van het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Ook is de hoeveelheid benodigde snelheid van bepalend. Wij helpen u de juiste keuzes te maken voor de beste prijs.

De beste keuze voor zakelijk glasvezel in Eindhoven

Waarom kies ik voor A2B Internet?

A2B Internet ziet betrouwbaar en snel internet als een grondrecht. De basisvoorwaarde om bedrijfsambities in Eindhoven te realiseren. Daarom bieden wij businessclass internetverbindingen. Op locatie of in datacenters. Gemaakt voor gamers, gebruikt door bedrijven. Wij helpen u graag stap voor stap vanaf uw eerste oriëntatie op een bedrijfslocatie aan het ultieme zakelijke internet voor uw bedrijf. Dit zijn onze garanties:

A2B Internet internetverbindingen
 • Snelheid
  Ons netwerk is gebouwd op intensief datagebruik. Onze verbindingen zijn gemaakt en getest door gamers, de meest kritische gebruikers van internet. Als deze goed genoeg zijn voor hen, dan kun je er zeker van zijn dat je het snelste in huis haalt wat er bestaat.
 • Stabiele verbindingen
  Alle internetverbindingen lopen via onze eigen datacenters. Die richten we zo in dat ze de kortste route volgen naar het internet. Zo heb je gegarandeerd de snelste respons. Toch een storing? Dan gaan we gelijk op onderzoek uit om te zorgen dat iedereen snel weer aan het werk kan.  
 • Onafhankelijk aanbod
  A2B internet is niet verbonden aan 1 leverancier. Dat maakt ons anders dan andere aanbieders. Omdat we onafhankelijk zijn, kunnen we inzicht geven in het volledige aanbod en de best value for money op jullie locatie bieden. We werken samen met alle Nederlandse providers en tier-1 carriers.
 • Inzicht in performance
  Wij beloven snel internet. Daar mag je ons aan houden. De afgesproken snelheid kun je controleren via je eigen dashboard.

Zakelijk glasvezel laten aanleggen in Eindhoven

Hoe snel ligt er zakelijk glasvezel?

Ben je op zoek naar een nieuw contract voor jullie internetverbinding? We doen je graag een voorstel. Vraag direct een offerte aan of neem contact op met een van onze accountmanagers om jullie specifieke wensen en locatie te bespreken. 

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief