Businessclass zakelijke glasvezel in Purmerend door A2B Internet

Het nut van zakelijke glasvezel in Purmerend

Er zijn in Purmerend (bijvoorbeeld Baanstee, Garagepark of De Koog) regelmatig piekmomenten waarop ineens veel beslag wordt gelegd op de internetverbinding. Glasvezel is daarop ingericht. Het is schaalbaar en kan deze pieken opvangen. Zo kunt u altijd razendsnel werken. Dat is belangrijk voor bedrijven die heel intensief internet gebruiken.

Voor zakelijke glasvezel in Purmerend moet u bij A2B Internet zijn. A2B Internet levert zakelijk glasvezel aan de grote en kleine bedrijven in de regio. Snel goed en stabiel. Ook leveren we aanvullende diensten als cloud-, hosting- en backup-oplossingen. Alles wat nodig is om snel, goed en veilig te werken.

Doe de postcodecheck voor een gerichte offerte

Wil je weten wat we aanbieden in jouw regio? Vul hieronder je gegevens in en doe de check!
Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur.

Radio beschikbaar:
Ja

Fiber beschikbaar:
Ja

DSL beschikbaar:
Ja

Hoe krijg je glasvezel in Purmerend?

Hoe verloopt de aanleg van zakelijk glasvezel?

Bij de aanleg van zakelijk glasvezel internet komt wel wat kijken. Een glasvezel aanvraag start met een site-survey op locatie. Na een site-survey wordt er gekeken waar de aansluiting in het pand moet komen en hoeveel er gegraven moet worden naar het punt waarop het pand kan worden aangesloten op het netwerk. Dit laatste is ook belangrijk voor de aanvraag van een graafvergunning wat enkele weken kan duren bij de gemeente Purmerend voordat we akkoord krijgen en verder mogen. Daarna wordt de aannemer ingepland en kan er echt gestart worden met de graafwerkzaamheden. Het kan 8 tot 14 weken duren voordat het er ligt.A2B Internet regelt dit hele proces. Als het glasvezel ligt, zorgen wij ook voor het afmonteren op locatie. Zo kunt u zo snel mogelijk optimaal werken.

De kosten van zakelijk glasvezel in Purmerend

Offerte en prijsopgave voor zakelijk glasvezel

De benodigde snelheid van het internet is bepalend. Daarnaast hangt de prijs af van uw afstand ten opzichte van het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wij helpen u de juiste keuzes te maken voor de beste prijs. 

De beste keuze voor zakelijk glasvezel in Purmerend

Waarom kies ik voor A2B Internet?

A2B Internet levert businessclass internetverbindingen. Op locatie of in datacenters. Gemaakt voor gamers, gebruikt door bedrijven. Wij helpen u graag stap voor stap vanaf uw eerste oriëntatie op een bedrijfslocatie aan het ultieme zakelijke internet voor uw bedrijf.

A2B Internet internetverbindingen
 • Snelheid
  Ons netwerk is gebouwd op intensief datagebruik. Onze verbindingen zijn gemaakt en getest door gamers, de meest kritische gebruikers van internet.
 • Stabiele verbindingen
  Alle internetverbindingen lopen via onze eigen datacenters. Zo heb je gegarandeerd de snelste respons.
 • Onafhankelijk aanbod
  We werken samen met alle Nederlandse providers en tier-1 carriers. Omdat we onafhankelijk zijn, kunnen we inzicht geven in het volledige aanbod en de best value for money op jullie locatie bieden.
 • Inzicht in performance
  Wij beloven snel internet. De afgesproken snelheid kun je controleren via je eigen dashboard.

Verhuizen? Nieuw kantoor? Einde contract?

Zakelijk glasvezel Purmerend

Ben je op zoek naar een nieuw contract voor jullie internetverbinding? Vraag direct een offerte aan of neem contact op met een van onze accountmanagers om jullie specifieke wensen en locatie te bespreken. 

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief