Het nut van glasvezel in Utrecht

Waarom eigenlijk glasvezel internet?

Is je internet te traag? Dan wordt het tijd voor glasvezel. A2B Internet zorgt voor het beste zakelijke glasvezel in Utrecht en specifieke wijken als Lage Weide, Overvecht, Haarrijn, De Wetering of Oudenrijn. Geschikt voor alle ‘digital first bedrijven’.

Zakelijk glasvezel laten aanleggen in Utrecht

Hoe kom ik aan zakelijk glasvezel in Utrecht

Een glasvezel aanvraag start met een site-survey op locatie. Na een site-survey wordt er gekeken waar de aansluiting in het pand moet komen en hoeveel er gegraven moet worden naar het punt waarop het pand kan worden aangesloten op het netwerk. Het kan 8 tot 14 weken duren voordat er glasvezel ligt. Dit laatste is ook belangrijk voor de aanvraag van een graafvergunning wat enkele weken kan duren bij de gemeente Utrecht voordat we akkoord krijgen. Daarna wordt de aannemer ingepland en kan er echt gestart worden met de graafwerkzaamheden.

Het goede nieuws is: u hoeft nergens naar om te kijken en heeft 1 centraal aanspreekpunt. Als het glasvezel ligt, zorgen wij ook voor het afmonteren op locatie. Zo kunt u zo snel mogelijk optimaal werken. Als u in de tussentijd internet nodig heeft, regelen we dat ook voor u.

Doe de postcodecheck voor een gerichte offerte

Wil je weten wat we aanbieden in jouw regio? Vul hieronder je gegevens in en doe de check!
Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur.

Radio beschikbaar:
Ja

Fiber beschikbaar:
Ja

DSL beschikbaar:
Ja

Het goedkoopste glasvezel in Utrecht

De prijs van zakelijk glasvezel

De prijs van glasvezel is afhankelijk van uw locatie. Denk aan de afstand ten opzichte van het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Ook is de benodigde snelheid bepalend. Wij helpen u de juiste keuzes te maken voor de beste prijs. A2B Internet levert namelijk altijd maatwerk.

Het goede nieuws is: u hoeft nergens naar om te kijken en heeft 1 centraal aanspreekpunt. Als het glasvezel ligt, zorgen wij ook voor het afmonteren op locatie. Zo kunt u zo snel mogelijk optimaal werken. Als u in de tussentijd internet nodig heeft, regelen we dat ook voor u.

De beste keuze voor zakelijk glasvezel in Utrecht

Waarom kiest Utrecht voor A2B Internet?

A2B Internet levert businessclass internetverbindingen. Op locatie of in datacenters. Gemaakt voor gamers, gebruikt door bedrijven. Wij helpen u graag stap voor stap vanaf uw eerste oriëntatie op een bedrijfslocatie aan het ultieme zakelijke internet voor uw bedrijf. Hierop kunt u rekenen:

 

A2B Internet internetverbindingen
 • Snelheid
  Ons netwerk is gebouwd op intensief datagebruik. Onze verbindingen zijn gemaakt en getest door gamers, de meest kritische gebruikers van internet. Als deze goed genoeg zijn voor hen, dan kun je er zeker van zijn dat je het snelste in huis haalt wat er bestaat.
 • Stabiele verbindingen
  Alle internetverbindingen lopen via onze eigen datacenters. Die richten we zo in dat ze de kortste route volgen naar het internet. Zo heb je gegarandeerd de snelste respons. Toch een storing? Dan gaan we gelijk op onderzoek uit om te zorgen dat iedereen snel weer aan het werk kan.  
 • Onafhankelijk aanbod
  A2B internet is niet verbonden aan 1 leverancier. Dat maakt ons anders dan andere aanbieders. Omdat we onafhankelijk zijn, kunnen we inzicht geven in het volledige aanbod en de best value for money op jullie locatie bieden. We werken samen met alle Nederlandse providers en tier-1 carriers.
 • Inzicht in performance
  Wij beloven snel internet. Daar mag je ons aan houden. De afgesproken snelheid kun je controleren via je eigen dashboard.

Zakelijk glasvezel laten aanleggen in Utrecht

Hoe snel ligt er zakelijk glasvezel?

Ben je op zoek naar een nieuw contract voor jullie internetverbinding? We doen je graag een voorstel. Vraag direct een offerte aan of neem contact op met een van onze accountmanagers om jullie specifieke wensen en locatie te bespreken. 

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief