Businessclass zakelijke glasvezel in Zaandam

Zakelijke glasvezel in Zaandam

U wilt zakelijke glasvezel in Zaandam. Bijvoorbeeld in Achtersluispolder, Hemburg, Zuiderhout of Westerspoor.A2B Internet levert zakelijk glasvezel aan bedrijven in Zaandam. Ook leveren we aanvullende diensten als cloud-, hosting- en backup-oplossingen. Alles wat nodig is om snel, goed en veilig te werken.

Waarom glasvezel in Zaandam?

De voordelen van zakelijke glasvezel

Er zijn in Zaandam regelmatig piekmomenten waarop ineens veel beslag wordt gelegd op de internetverbinding. Glasvezel is stabiel en kan deze pieken opvangen. Dat is belangrijk voor bedrijven die afhankelijk zijn van internet. A2B Internet levert het beste zakelijk glasvezel.

Doe de postcodecheck voor een gerichte offerte

Wil je weten wat we aanbieden in jouw regio? Vul hieronder je gegevens in en doe de check!
Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur.

Radio beschikbaar:
Ja

Fiber beschikbaar:
Ja

DSL beschikbaar:
Ja

Hoe krijg je glasvezel in Zaandam?

Glasvezel in Zaandam: het aanvraagproces

A2B Internet regelt het hele proces voor de aanvraag van glasvezel. U hoeft er zelf niets aan te doen. De aanleg van zakelijk glasvezel start met een aanvraag voor een site-survey op locatie. Na een site-survey wordt er gekeken waar de aansluiting in het pand moet komen en hoeveel er gegraven moet worden naar het punt waarop het pand kan worden aangesloten op het netwerk. Dit laatste is ook belangrijk voor de aanvraag van een graafvergunning. Zo’n vergunning kan zeker enkele wekenduren bij de gemeente Zaandam. Daarna kan er echt gestart worden met de graafwerkzaamheden. Als het glasvezel ligt, zorgt A2B Internet voor het afmonteren op locatie. U hoeft dus zelf nergens naar om te kijken, A2b Internet regelt alles voor u.

De beste prijs voor zakelijke glasvezel in Zaandam

De kosten van zakelijke glasvezel

A2B Internet levert maatwerk in Zaandam. De prijs is afhankelijk van uw locatie. Denk daarbij aan uw afstand ten opzichte van het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Ook is de benodigde snelheid bepalend. Wij helpen u de juiste keuzes te maken voor de beste prijs.

De beste keuze voor zakelijk glasvezel in Zaandam

Waarom kiezen voor glasvezel van A2B Internet?

A2B Internet ziet betrouwbaar en snel internet als basisvoorwaarde om bedrijfsambities in Zaandam te realiseren. Daarom bieden wij businessclass internetverbindingen. Op locatie of in datacenters. Wij helpen u graag stap voor stap op weg naar het beste internet voor uw bedrijf. Daarbij zijn snelheid, stabiliteit, onafhankelijkheid en performance onze sleutelwoorden.

A2B Internet internetverbindingen
 • Snelheid
  Ons netwerk is gebouwd op intensief datagebruik. Onze verbindingen zijn gemaakt en getest door gamers, de meest kritische gebruikers van internet.
 • Stabiele verbindingen
  Alle internetverbindingen lopen via onze eigen datacenters. Zo heb je gegarandeerd de snelste respons.
 • Onafhankelijk aanbod
  We werken samen met alle Nederlandse providers en tier-1 carriers. Omdat we onafhankelijk zijn, kunnen we inzicht geven in het volledige aanbod en de best value for money op jullie locatie bieden.
 • Inzicht in performance
  Wij beloven snel internet. De afgesproken snelheid kun je controleren via je eigen dashboard.

Zakelijke glasvezel op je nieuwe locatie in Zaandam

Verhuizen? Nieuw kantoorpand? Einde contract?

Ben je op zoek naar een nieuw contract voor jullie internetverbinding? Vraag direct een offerte aan of neem contact op met een van onze accountmanagers om jullie specifieke wensen en locatie te bespreken. 

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief