Bel ons op: +31 85 90 20 410

Zware bestanden snel en probleemloos versturen van A naar B

Grote bestanden via internet versturen: het blijft een frustratie. Lang wachten, internet dat tussentijds uitvalt, e-mails die terug bouncen. 

Niet nodig vinden wij van A2B Internet. Dankzij ons eigen netwerk en kennis van internetverbindingen vinden wij de snelste digitale weg voor grote bestanden. Zo kun jij probleemloos en snel je bestanden versturen. Dat doen we al voor WeTransfer en dat kunnen we ook voor jou doen.

Maak verbinding

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Video’s, afbeeldingen, werktekeningen, muziek en presentaties moeiteloos versturen

Werken jullie regelmatig met grote bestanden? Dan weet je hoeveel tijd het kan kosten om deze te versturen naar de klant. Zonde, want die tijd is niet productief. 

A2B Internet zorgt voor de beste internetverbinding. Omdat wij onafhankelijk zijn en samen werken met alle Nederlandse providers, kunnen wij objectief de meest optimale verbinding kiezen. Een verbinding met de minste knooppunten en barrières, waar je bestanden doorheen vliegen. Ideaal voor architectenbureaus, reclamebureaus, videobedrijven en elk ander bedrijf dat regelmatig zware bestanden verstuurt.

Ook voor WeTransfer

Heb je bijvoorbeeld wel eens met WeTransfer gewerkt? Wij verzorgen hun internet- en dataverbindingen. Dan krijg je een beeld hoe snel onze verbindingen zijn.

Voor hen is overigens niet alleen de snelheid maar ook de veiligheid van onze verbindingen belangrijk. Want naast snelheid hechten wij veel waarde aan veiligheid. 

Gemaakt voor gamers, gebruikt door bedrijven

Onze netwerk is gemaakt voor gamers. Zij zijn de meest kritische en intensieve gebruikers van internet. Zij accepteren alleen een snelle en stabiele internet verbinding. Deze maken wij ook toegankelijk voor ‘Digital First’ bedrijven. Bedrijven met ambities, die moeten kunnen bouwen op een snelle en veilige internetverbinding. 

Up- en download snelheid: gegarandeerd

Voor elke locatie zoeken wij op maat de beste verbinding. We garanderen vooraf de up- en dowloadsnelheid. Daar mag je ons aan houden! Daarom geven wij inzicht in je performance via je eigen dashboard. 

Volgende week al snel internet?

Ben je benieuwd hoe snel internet kan zijn op jullie bedrijfslocatie? Bel ons op 085 90 20 410 om vrijblijvend kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Of vul hierboven je postcode en e-mail of telefoonnummer in, dan komen wij binnen een paar werkdagen bij je terug met een plan voor de beste internetverbinding.