A2B Internet

beheert zijn eigen netwerk

Strategische keuze voor kwaliteit en flexibiliteit

A2B Internet beheert zijn eigen netwerk. Dat is een strategische keuze, want daarmee kunnen we onze klanten meer flexibiliteit bieden. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we de meest optimale internetverbinding inrichten. Aanvullende opties als een extra IP-range, AMS-IX poort en BGP-beheer zijn daarmee toegankelijker omdat de kosten relatief gering zijn. 

Gemaakt voor gamers, gebruikt door bedrijven

Ons netwerk is ontworpen voor gamers. Zij zijn de meest kritische gebruikers van het internet. Hun spelen vereisen behoorlijke bandbreedte en een stabiele verbinding. Daarom zijn ze selectief in hun keuze voor een ISP. 

Zij vormen onze vaste testteam en voorzien ons van feedback. Zo kunnen wij continue ons netwerk verbeteren.

Optimale performance

We realiseren ons dat een optimale performance jullie als bedrijf de mogelijkheid biedt om beter in te spelen op technologische trends en marktontwikkelingen. En daar kunnen wij jullie in ondersteunen. 

Wij beheren en monitoren ons netwerk 24/7/365. Onze prestaties delen wij graag met jullie. Via een eigen online portal heb je altijd inzicht in de performance van ons netwerk.

Nederlands georiënteerd

Het A2B netwerk is een van de weinige echt Nederlands georiënteerde netwerken. Met meerdere netwerk hubs (datacenters) door heel Nederland kunnen we de snelste route leggen van jouw kantoor of locatie naar de backbone van het internet. Door landelijke spreiding en regionale dekking van ons 100% eigen netwerk, kunnen wij de kortste route bepalen met de laagste latency. Bovendien bieden we op deze verbindingen verifieerbare veiligheid met game snelheid. 

Door landelijke spreiding en regionale dekking van ons 100% eigen netwerk,
kunnen wij de kortste route bepalen met de laagste latency

Sluit aan op ons netwerk

Wil je weten welke voordelen ons netwerk jou kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers. Hij kan je adviseren over de beste verbinding voor jouw bedrijfslocatie. 

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief