NLDC Datacenters

NLDC is de grootste Nederlandse aanbieder van datacenterdiensten. Vanuit de metropoolregio Amsterdam en verschillende snel groeiende regionale hotspots, waaronder Groningen, Rotterdam en Eindhoven, bieden zij u zowel carrier- als cloudneutrale flexibele datacenter- en colocatiediensten. Met een totaal vloeroppervlak van 28.000 m2 en 22,5 MW aan opgesteld vermogen zijn snelle implementaties bij hen de normaalste zaak van de wereld.

Low-latency connectiviteit

Nederland is de internationale toegangspoort naar Europa. Juist in ons land komen belangrijke intercontinentale onderzeese internetkabels aan land die de wereld met het Europese continent verbinden. Niet voor niets dus dat Nederland de thuisbasis is van de meest geavanceerde datacenters van Europa. NLDC fungeert als de primaire digitale gateway naar de Europese markt en biedt low-latency connectiviteit met aansluiting op het grootste internet exchange ecosysteem van de wereld.

Betrouwbaar

Continue innovatie in de datacenters zorgt voor een uptime track record van 99.99999%. Al de Tier III datacenters hebben Tier IV aanvullingen waarmee de betrouwbaarheid van de diensten is voorzien van een onwankelbaar fundament. Het datacenter in Eindhoven is Tier IV gecertificeerd en biedt de hoogst mogelijke operationele betrouwbaarheid in Nederland.

Klantgerichte flexibiliteit

NLDC biedt schaalbare datacenter capaciteit op maat aan zowel cloud providers als de zakelijke markt. Met flexibele oplossingen en de integratie met cloud infrastructuren, voldoen zij aan continu veranderende wensen en zorgen voor een optimale verbinding tussen de zakelijke markt en cloud providers. Zo wordt niet alleen waarde toegevoegd aan organisaties, maar worden ook de veiligheid en betrouwbaarheid gemaximaliseerd.

Logo van NLDC Datacenters