Bel ons op: +31 85 90 20 410

Reseller worden van businessclass internetverbindingen onder je eigen label?

Als reseller van A2B Internet biedt je jouw eindklanten een businessclass internetverbinding. Wij denken met je mee over de beste verbinding, bieden innovatieve oplossingen en maken je leven makkelijker door contractbeheer zoveel mogelijk te automatiseren. Dat doen we op de achtergrond want je verkoopt alles onder jullie eigen label. Onze supersnelle verbindingen met jullie naam erop!

Maak verbinding

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

De voordelen voor resellers

 • Internetverbindingen voor ‘Digital First’ bedrijven

  Steeds vaker is internet een bedrijfskritische voorwaarde voor innovatieve bedrijven. Zij willen businessclass internet. Onze verbindingen zijn daarop gebouwd. Gemaakt voor gamers, de meest kritische internetgebruikers, gebruikt door ‘Digital First’ bedrijven.

 • Ondersteunende beheerportal

  Wij geven je toegang tot je eigen reseller portal. Hierin regel je direct al je klant- en beheercontracten en vraag je eenvoudig nieuwe diensten aan. 

 • Bedrijfseigen branding

  Onze postcode checker kun je met eigen branding op jullie website plaatsen. Hiermee kunnen jullie klanten direct checken welke verbindingen beschikbaar zijn op hun locatie. Zij weten niet beter dan dat jij de dienst levert.

 • Whitelabel verkoop

  Jouw klant, jouw merk. Je kunt onze verbindingen en diensten onder whitelabel verkopen. 

  Onze postcode checker kun je met eigen branding op jullie website plaatsen. Hiermee kunnen jullie klanten direct checken welke verbindingen beschikbaar zijn op hun locatie. Zij weten niet beter dan dat jij de dienst levert.

 • Onafhankelijk aanbod
  Vrijheid in internet. Daar staan wij voor. Wij bieden verbindingen via alle Nederlandse providers. Voor elke locatie zoeken wij de best passende oplossing, onafhankelijk van de leverancier van de laatste paar meter.  

 • Innovatieve oplossingen
  IT is onze passie. We volgen intensief de markt en ontwikkelen met die kennis steeds nieuwe innovatieve producten en diensten. Die kennis en ervaring delen we ook graag met jou in de A2B Academy. Met innovatieve oplossingen helpen we je graag op weg om voor jouw klanten op elke locatie de beste mogelijkheden te vinden. Kom je er niet uit? Dan denken we graag met je mee. 
 • Bepaal je eigen marge
  Als reseller van A2B Internet bepaal je zelf je verkoopprijs – en dus je marge. 
 • 24/7/365 Beheer en technische ondersteuning

  Ons netwerk wordt 24/7/365 technisch ondersteund en beheerd.


Wat voor reseller ben jij?

Heb je interesse om reseller te worden, neem dan contact op om vrijblijvend kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.