A2B Internet reseller

Reseller worden

bij A2B Internet

Als IT-bedrijf is het cruciaal om ook internet aan te bieden. Waarom?

Bedrijven zijn op zoek naar totaaloplossingen. Bied internetverbinding aan en versterk je dienst, met meer omzet en winst als gevolg. Pluspunt? Bij problemen heb jij de touwtjes in handen en bespaar je kostbare tijd, voor jezelf en je klant.

A2B Internet reseller

Voordelen als reseller

Meer omzet,
meer marge

Directe offertes
en bestellingen

Verbindingen van
alle leveranciers

Uitgebreid
Loyaliteitsprogramma

Internet leveren zonder gedoe 

Wij zijn volledig ingericht in het ondersteunen van IT partners in het leveren van internetverbindingen. Zonder gedoe. Je hebt als IT-bedrijf helemaal geen zin in lastige bestelprocedures, een grote papierwinkel, onduidelijkheid in de voorwaarden, levering of de verbinding zelf. Je wilt gewoon snel een verbinding kunnen aanbieden en verkopen.

Daar zijn wij op ingericht. In de portal kun je alles vinden om eenvoudig en snel, volledig geautomatiseerd diensten te beheren.

Controleer de beschikbaarheid van internet op het adres van je klant, vraag de prijs op en regel direct de offerte. 

Volledig geautomatiseerde portal

In de portal zit alles wat je nodig hebt om verbindingen te kunnen leveren aan je klanten, en het overzicht te behouden. De portal bevat onder andere:

  • De postcodecheck
  • Offertemodule
  • Status van bestellingen
  • Overzicht van internetverbindingen en overige diensten
  • De overeenkomsten
  • Facturen
  • Integratie van het A2B Connect loyaltyprogramma

Met de connectiviteitsdiensten en Managed RIPE Services van A2B Internet kunnen wij onze klanten superieure en naadloze IT-oplossingen bieden die afgestemd zijn op hun specifieke behoeften. Deze samenwerking stelt ons in staat om altijd de meest betrouwbare en efficiënte service te leveren, ondersteund door de deskundigheid en klantgerichtheid van A2B Internet.

Wat we vooral waarderen is dat A2B Intenet waarde hecht aan onze feedback en deze daadwerkelijk gebruikt om hun diensten te verbeteren, wat de vruchten afwerpt in onze gezamenlijke inspanningen om klanttevredenheid te bereiken.

Kenji Shioda

Owner, Shioda Consultancy

Loyale partners

Wij werken al samen met partners sinds de oprichting van A2B Internet in 2010. Dat kenmerkt de loyaliteit van ons partnernetwerk. Partners waarderen de kwaliteit van ons netwerk, de snelheid waarop we reageren op vragen en het gemak van ons partnerportal.

Die loyaliteit belonen we ook. Met zeer marktconforme tarieven, maar ook met ons speciale partner loyaliteitsprogramma. Wij belonen bestellingen van nieuwe internetverbindingen bij ons met punten. Per bestelling ontvang je verschillende extra punten.

Deze punten kan je inruilen voor geweldige extra’s! Ze kunnen in onze A2B Connect portal worden ingewisseld voor een breed scala aan producten en diensten. Van technologische gadgets tot cadeaubonnen voor leuke ervaringen, en meer. De keuze is aan jou! Het mooie is dat je zelf kunt bepalen hoe je je punten besteedt.

A2B Internet datacenters

Wat kan je bij ons bestellen?

Wij kunnen je bij je klanten helpen met een breed aanbod aan internetconnectiviteit. Als reseller van A2B Internet heb je ruime keuze aan type verbinding, garanties, locaties en snelheden. Al onze internet-, connectiviteits- en datacenterdiensten van xDSL, FttO en FttH verbindingen tot complete internationale netwerken, kun jij doorverkopen aan jouw klanten.

Al deze diensten kan je via onze portal bestellen. Wil je partner worden? Vul dan onderstaand formulier in, en verdien je eerste loyaliteitspunten!

Verbindingen van alle aanbieders in Nederland

Van de belangrijkste providers hebben wij de API volledig geïntegreerd in onze portal. Hierdoor kun je direct de beschikbaarheid en prijzen opvragen.

Voor wie

Wij hebben al jaren veel partners die we helpen met het verkopen en integreren van internetconnectiviteit. Of het nu een DSL-verbinding is, fiber of Cloud Connect, veel IT- en hostingbedrijven komen bij ons uit.

Dus ben je een Managed Service Provider, IT-reseller, hosting- of cloudbedrijf of verkoop je netwerk services, wij kunnen je goed ondersteunen met je connectiviteitsvragen van je klanten.

Plan een adviesgesprek met onze adviseur

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief