RESELLERS

Overzicht A2B Internet Resellers

VDB Computers

VDB Computers heeft jarenlange ervaring in het aanbieden en beheren van online (cloud) diensten. Bijvoorbeeld Online Back-up, Hosted Exchange, Webhosting en VoIP telefonie. Wij beschikken over onze eigen razendsnelle servers in een datacenter. Onze online diensten zijn interessant voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

  • Online dienstverlening en ondersteuning
  • Voice diensten
  • Reparatie
  • Beheer

A2B Internet verzorgt voor VDB computers, datacenter diensten en verbindingen tussen de verschillende datacenters. Daarnaast is VDB Computers partner van A2B Connect. Jeroen van de Boogaart (dir. DGA) vertelt waarom hij specifiek voor A2B Internet heeft gekozen.

“De keuze voor A2B Internet als leverancier was voor mij een gemakkelijke keuze. Een stabiel netwerk en vakkundige mensen aan boord. Er wordt door A2B Internet meegedacht in oplossingen en mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij onze klanten beter van dienst zijn. En als er dan eens iets aan de hand is worden we snel geholpen. Slechts 1 telefoontje is genoeg. De mensen bij A2B Internet zijn toegankelijk en nemen de tijd om je te helpen. Voor ons is de samenwerking met A2B Internet een toegevoegde waarde.” 

— Jeroen v.d. Boogaart

VDB Computers

Nebula-Online

Nebula-Online is een ICT dienstverlener die zich volledig toelegt op het leveren van online diensten als Hosted Exchange, Hosted Diskspace maar ook volledige Cloud oplossingen. Daar waar voorheen alles ‘in-huis’ moest worden aangeschaft kan de volledige functionaliteit als online dienst worden aangeboden.

Plaats- en tijd onafhankelijk werken. Medewerkers zitten niet langer iedere dag op een vaste plek op kantoor, maar werken flexibel vanaf huis of een externe locatie. Om toch overal veilig toegang te hebben tot gegevens, is werken in ‘the cloud’ de oplossing.

Nebula Online: “Wij adviseren onze klanten om hun kantooromgevingen te virtualiseren. U kunt daardoor flinke besparingen realiseren op aanschaf-, beheer- en energiekosten. Denkt u maar eens aan de airconditioning die de server ruimte op een vaste temperatuur en luchtvochtigheid moet houden, deze heeft u niet meer nodig. Zelfs een aparte serverruimte kan komen te vervallen. De Total Cost of Ownership (TCO) wordt zo flink gereduceerd zonder dat u aan functionaliteit en kwaliteit hoeft in te leveren.”

Voor de aansluiting van al deze werkplekken wordt daar mogelijk gebruik gemaakt van de dienstverlening van A2B Internet. Nebula Online maakt gebruik van het competitieve DSL en Ethernet potfolio en heeft de mogelijkheid om ook aanvullende diensten als A2B Hack Detect te verkopen om upsell te creëren binnen het huidige klanten portfolio.

Nebula-Online