Word A2B Internet Reseller

Als partner wel lusten, geen lasten, bepaal je eigen marges!

A2B Internet: van A naar Beter, maar dan op de digitale snelweg. Dé leverancier van zakelijk internet (xDSL, Extended Ethernet, glasvezel en/of Microsoft ExpressRoute) en datacenter services blijft zich ontwikkelen en biedt state-of-the-art connectivity, opslag en beheer oplossingen. Deze kun je direct afnemen voor in je eigen organisatie, maar ook als reseller in de vorm van whitelabel voor klanten.

Wel de lusten, geen lasten

Omdat A2B Internet zich focust op development en je continue voedt met onderscheidende innovatieve producten en diensten, richt jij je geheel op verkoop. A2B Internet kent geen verplichte verkoopprijzen en biedt een optimale en voordelige mix van connectiviteitsdiensten in de regio. Hierdoor zijn partners van A2B Internet in de regel goedkoper dan andere wederverkopers. Daarbij stel je je eigen marge. Bepaal je je eigen strategie, aanpak en communicatie en boek je resultaat.

Reseller portal

Of je nu een kleine of grote reseller bent, in onze Reseller portal beheer je direct al je klanten en beheercontracten. Nergens is klantsupport zo makkelijk als bij A2B Internet. De mogelijkheid om onze diensten te voorzien van een eigen IP adres vergemakkelijkt het om ze te presenteren als whitelabel. We hebben zelfs een whitelabel postcodechecker voor op de eigen website.

Aan de slag!

Direct aan de slag als onze business partner? Zet onze kennis en knowhow in voor jouw (potentiële) klanten. Neem geheel vrijblijvend contact op met A2B Internet om de mogelijkheden voor jouw business te bespreken.

Voordelen op een rij

  • kwalitatief hoogwaardige internetverbindingen
  • scherp geprijsd met zelf te bepalen marge
  • onafhankelijk van leveranciers en datacenters
  • klantsupport via reseller portal
  • netwerkanalyse van jouw klanten biedt saleskansen

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken of bel ons direct op 085 90 20 410.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. Wij zullen enkel contact met je opnemen over de mogelijkheden om reseller te worden. Meer informatie over ons privacybeleid vindt je hier.