Reseller worden2018-04-12T10:44:33+00:00

RESELLER WORDEN

Het A2B Internet Reseller Programma

Verschillende typen internet verbindingen voor uw kantoor of voor uw internet reseller portfolio. Wij leveren internetverbindingen op basis van xDSL en glasvezel (fiber). Bent u op zoek naar hoogwaardige connectiviteit van een pure netwerkspecialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij een eigen data- en datacenter netwerk zijn wij in staat om uw informatie overal veilig en snel af te leveren.

Met het A2B Internet reseller programma bieden wij IT partners de mogelijkheid om onder de P van Prijs uit te komen. Niet langer praten over dure internetverbindingen, maar over toegevoegde waarden zoals veiligheid, beschikbaarheid en oplossingen. Dit is waar een internet reseller haar meerwaarde vindt.

A2B Internet verwelkomt iedere nieuwe internet reseller. Wij zijn van mening dat onze partners een toegevoegde waarde vormen en die hen bijzonder geschikt maakt.

  • Biedt u, uw klanten op regelmatige basis glasvezel of DSL aan?
  • Krijgt u regelmatig vragen over de kwaliteit of veiligheid van internetverbindingen?
  • Wilt u graag uw dienstverlening bij bestaande klanten uitbouwen maar wel in de lead blijven?
  • Zoekt u naar producten of diensten om afstand te nemen van discussies over prijs?

Met het A2B reseller programma beschikt u over een gericht competitief programma, gericht op value added diensten.

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van A2B, beschikt u niet alleen over goede connectiviteitsdiensten maar ook over een gericht monitoringspakket om het netwerk van uw klant in kaart te brengen. Wij praten hierbij niet over de traditionele firewall diensten maar een gerichte netwerkanalyse die u ruimte zal bieden tot nieuwe verkoopmogelijkheden.

Bent u inderdaad aan het zoeken naar nieuwe opties met betrekking tot uw connectiviteitsleverancier? Neem dan snel contact op!

A2B Internet is van mening dat wij u als business partner kunnen ondersteunen met een programma en visie ingericht voor u. Zodat u kunt doen waar u goed in bent, met onze ondersteuning op de achtergrond.