Serverius

Sluit je aan op ons netwerk

Serverius

Serverius bevindt zich tussen de twee grootste Europese internet backbones van Amsterdam en Frankfurt. Het zijn voornamelijk internationaal opererende bedrijven met een behoefte aan topkwaliteit connectiviteit die gebruik maken van haar hoogwaardige diensten. Serverius richt zich vooral op connectiviteit en colocatie. Daarnaast biedt ze ook diensten ter bescherming tegen DDoS-aanvallen.

Dankzij de geografische ligging van haar datacenters is Serverius het enige netwerk in Nederland dat directe verbindingen heeft met zowel Nederlandse als Duitse internet exchanges. Hoewel bijna alle andere datacenters ervoor zorgen dat de server racks zich boven zeeniveau bevinden, is het SDC2 datacenter van Serverius bovendien het enige internationaal opererende datacentrum dat in zijn geheel boven zeeniveau ligt.

Behalve haar twee eigen datacenters heeft Serverius PoP’s in de belangrijke datacenters zoals Nikhef, Globalswitch en InterXion in Frankfurt. Onder haar porfolio op het gebied van connectiviteit valt low-latency IP-transit verkeer. Hiervoor gebruikt Serverius een aantal lokale carriers. A2B Internet biedt hier ook haar IP-transit diensten aan. Bovendien levert A2B Internet connectiviteit naar onder meer AMS-IX.

Het portfolio van colocatie-diensten is uitgebreid. Klanten kunnen kiezen tussen het afnemen van een gedeelte van een rack tot en met een private alley. Door de beide geografisch gespreide datacenters kan Serverius ook twin datacenter oplossingen bieden. Klanten kunnen daarnaast zelfs kantoorruimte huren inclusief parkeerplaatsen.

Serverius is een volledig neutraal datacenter. Daarom biedt ze verder geen diensten aan zoals VoIP, cloud of hosting. Op die manier stelt Serverius zeker dat ze niet concurreert met haar eigen klanten.

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief