The Datacenter Group

Sluit je aan op ons netwerk

The Datacenter Group

The Datacenter Group is in 2007 opgericht en biedt colocatie, connectiviteit en twin-datacenter diensten. De focus van The Datacenter Group ligt op 100 procent beschikbaarheid, veiligheid, duurzaamheid, zorgen voor een excellente klimaatbeheersing en een continue stroomvoorziening.

Zij heeft twee Tier III datacenters in Amsterdam en Delft. Deze zijn met elkaar gekoppeld door een netwerk van redundante glasvezelverbindingen. Alle diensten van de aanbieders zijn daardoor zowel in Amsterdam als Delft beschikbaar. Door de geografisch gescheiden datacenters is The Datacenter Group bovendien in staat een twin-datacenter oplossing te bieden om data gescheiden, en dus veiliger, op te slaan.In het kader van een sterke en bewuste focus op colocatie diensten heeft The Datacenter Group een speciaal partnerprogramma ontwikkeld.

In het zogeheten Technology Partnership krijgen internet service providers en andere leveranciers maximale vrijheid en grote onafhankelijkheid om hun diensten aan te bieden aan de klanten van The Datacenter Group.

Zodoende is er een marktplaats binnen de datacenters van The Datacenter Group ontstaan. Zij heeft daarin een faciliterende rol en ziet het als haar taak om vraag en aanbod samen te brengen.

Om tot een goede keuze uit het aanbod van leveranciers te komen informeert en ondersteunt The Datacenter Group haar klanten. Dat varieert van netwerk- en ICT-architectuur, systeemsoftware, high-performance hosting, database- en applicatie-optimalisatie en vraagstukken op het gebied van cloud-omgevingen en VMware.

Indien blijkt dat een gewenste leverancier of noodzakelijke provider nog niet in de datacenters van The Datacenter Group aanwezig is, kan zij bemiddelen zodat de betreffende partij alsnog zijn diensten aanbiedt bij The Datacenter Group.

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Wielingenstraat 93 | 1441 ZN | Purmerend | Nederland