Visie

Het belang van keuzevrijheid

Keuzevrijheid

Wij geloven in keuzevrijheid. De vrijheid om te kiezen voor een internet- of dataverbinding die past bij het bedrijf. Voor eigen gebruik of als reseller.

Voor bedrijven is een internetverbinding geen strategisch doel maar een noodzaak. Toch draagt de keuze voor een internetverbinding bij aan het realiseren van bedrijfsdoelstellingen. Een snelle en betrouwbare verbinding maakt het mogelijk je te focussen op je ambities. Daarin wil A2B Internet ondersteunen. Wij bieden de meest optimale verbinding afgestemd op het dataverbruik en de locatie(s) van het bedrijf.

Opties op een rij

Met deze input, zetten we alle opties op een rij. Als onafhankelijk provider zijn we aan geen enkele leverancier gebonden. We werken met alle gevestigde providers en Tier-1 carriers.

Op basis van jullie locatie(s) en wensen bieden we een objectief en compleet overzicht. Niet alleen van de mogelijke verbindingen. Je krijgt ook inzicht in de snelheden, het serviceniveau, aanvullende diensten en de kosten van alle verbindingen. Vervolgens is de keuze aan jullie.  

Voor resellers

Onze visie voor keuzevrijheid geldt voor al onze diensten. Ook voor IT-resellers. Daarom laten we de keuze aan de reseller om zijn eigen verkoopprijs (en marge) te bepalen. 

Meer weten over reseller worden? Kijk dan op onze pagina Reseller.

Onze aanpak

In een oriënterend gesprek brengen we eerst de wensen van het bedrijf in kaart: 

  • Op welke manier en hoe intensief wordt internet gebruikt?

  • Wat wil je dat wij voor je regelen en wat wil je als bedrijf zelf regelen?

  • Wil je internetverbinding vanaf de eigen locatie of via een datacenter?

  • Wil je verbinding via standaard IP-adressen of werken met eigen IP-adressen?

  • Wil je de verbinding met of zonder beheer?

Doen waar je goed in bent

Ambitie is durven doen waar je goed in bent. 

Daarom willen we bedrijven faciliteren met snelle en betrouwbare internetverbindingen. Dat is onze ambitie en daar zijn we goed in. 

Wil je weten hoe we jullie kunnen helpen om jullie ambities te realiseren? Maak dan een afspraak met een van onze accountmanagers. Zij gaan voor jullie op zoek naar de beste verbinding. Zodat je je als bedrijf kunt focussen op waar je goed in bent. 

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief