Werken aan een eerlijke cloud met Cloudscanner!

Begin oktober lanceerde The Datacenter Group (TDCG) op feestelijke wijze hun cloud vergelijkingsinitiatief: Cloudscanner. Het platform moet een nieuwe impuls geven aan het adoptie model van de hybride cloud. Via het Cloudscanner platform kunnen de partners en klanten van TDCG op eenvoudige wijze cloudoplossingen en gelieerde diensten als back-up, security, werkplekken en verbindingen vergelijken. Het platform biedt een software schil aan, waar rechtstreeks resources op kunnen worden aangeschaft bij verschillende cloud, datacenter en connectiviteitspartijen. Cloudscanner maakt het eenvoudiger om IT-omgevingen en connectiviteitsdiensten te beheren.

Erik Bais over Cloudscanner

Erik Bais, A2B Internet: “Ik ben erg blij met dit nieuwe initiatief vanuit TDCG. Zij creëren met dit platform niet alleen een prettig ECO-systeem waar klanten en opdrachtgevers elkaar vinden, maar het versterkt ook mijn commitment in mijn partnership met TDCG. Hun cloud 3.0 denken zorgt ervoor dat wij onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn middels hun portal. Als ik 3-4 partner contracten heb gesloten dan is het voor mij een logische investering. Daarnaast leer ik ook meer over onze eigen prijsstelling in de markt. Daar waar onze USP’s liggen op het vlak van intelligente oplossingen en vertrouwen wil ik ook nog steeds diensten tegen een goede prijs blijven leveren.”

“Siemon van den Berg, CEO Cloudscanner: A2B is een zeer fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn gepassioneerd met hun vak bezig en daarom een aanwinst voor Cloudscanner. Voor A2B is Cloudscanner een mooie tool om zich nog beter te kunnen vermarkten.”

A2B Internet biedt op het Cloudscanner platform haar complete portfolio van connectiviteitsdiensten.

Gerelateerde berichten

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2 | 1444 GN | Purmerend | Nederland