Zakelijk internet 

voor ‘Digital First’ bedrijven

Snelle internetverbinding, optimale productiviteit

Haperende telefoongesprekken, onverwachts afgebroken conference calls, en alle tijd om koffie te halen terwijl je document laadt. Herkenbaar?

Los van de irritatie, gaat er zo veel productiviteit verloren. In digitaal Nederland werken we steeds vaker in de cloud, bellen via VOIP en vergaderen met video. Als bedrijf wil je continu online zijn. Zodat iedereen zijn werk kan doen. Een goede internetverbinding is bedrijfskritisch. Een snelle netwerkverbinding kostenbesparend. 

Daarom hebben wij verbindingen getest en ontworpen voor gamers. Stabiele verbindingen met de meest efficiënte route van jullie kantoor naar het  dichtstbijzijnde internetpunt. Zodat alle medewerkers ongestoord kunnen werken. 

De voordelen

✓ Hoge internetsnelheid

✓ Onafhankelijk aanbod

✓ Verbindingen ontworpen voor gamers

✓ Stabiele connectie

✓ Inzicht in performance via je eigen dashboard

✓ Directe communicatie

Doe de postcodecheck voor een gerichte offerte

Wil je weten wat we aanbieden in jouw regio? Vul hieronder je gegevens in en doe de check!
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur

Radio beschikbaar:
Ja

Fiber beschikbaar:
Ja

DSL beschikbaar:
Ja

Glasvezel of DSL?

Er zijn piekmomenten waarop ineens veel beslag wordt gelegd op de internetverbinding. 

Glasvezel is daarop ingericht. Het is schaalbaar en kan deze pieken opvangen. Dat is met name geschikt voor bedrijven die heel intensief internet gebruiken. Via onze postcodecheck kun je controleren of we glasvezel bieden in jouw regio. 

Is glasvezel niet beschikbaar? Dan zoeken we de snelste DSL verbinding. Daarin heb je verschillende opties. DSL is minder flexibel dan glasvezel maar voor de meeste internetgebruikers nog steeds een hele snelle optie. Zeker als we deze optimaal voor jullie inrichten. 

Garanties voor ongestoord werken

 • Snelheid

  Ons netwerk is gebouwd op intensief datagebruik. Onze verbindingen zijn gemaakt en getest door gamers, de meest kritische gebruikers van internet. Als deze goed genoeg zijn voor hen, dan kun je er zeker van zijn dat je het snelste in huis haalt wat er bestaat.

 • Stabiele verbindingen

  Alle internetverbindingen lopen via onze eigen datacenters. Die richten we zo in dat ze de kortste route volgen naar het internet. Zo heb je gegarandeerd de snelste respons. Toch een storing? Dan gaan we gelijk op onderzoek uit. Desnoods leggen we de verbinding om zodat iedereen snel weer aan het werk kan.  

 • Onafhankelijk aanbod
  A2B is niet verbonden aan 1 leverancier. Dat maakt ons anders dan andere aanbieders. Omdat we onafhankelijk zijn, kunnen we inzicht geven in het volledige aanbod en de best value for money op jullie locatie bieden. We werken samen met alle Nederlandse providers en TIER-1 carriers.

 • Inzicht in performance
  Wij beloven snel internet. Daar mag je ons aan houden. De afgesproken snelheid kun je controleren via je eigen dashboard. Komt de performance niet overeen met de afspraken? Dan gaan we dit alsnog corrigeren.

Verhuizen? Nieuw kantoorpand? Einde contract?

Zijn jullie op zoek naar een nieuw contract voor jullie internetverbinding? We doen je graag een voorstel. Vraag direct een offerte aan of neem contact op met een van onze accountmanagers om jullie specifieke wensen en locatie te bespreken. 

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief