Glasvezel

Sluit je aan op ons netwerk

Glasvezel bij u op de zaak

Heeft u vaak last van traag internet bij u op kantoor? Dan kan glasvezel de oplossing zijn voor uw internetproblemen. Men name wanneer veel mensen tegelijk gebruik maken van het internet kan de internetverbinding traag worden.

Wanneer is zakelijk glasvezel interessant?

Een glasvezel aansluiting is interessant voor die mensen en bedrijven die veel gebruik maken van internet. Heeft u een groot kantoor waar meerdere mensen gelijktijdig internetten en bellen? Dan biedt deze verbinding u de mogelijkheid om schaalbaar te werken.

Voordelen van glasvezel internet

We praten over snelheden van minimaal 100 Mbit/s om een idee te geven. De trend verandert en we zijn gewend om in plaats van traditioneel televisie kijken steeds meer achter een tablet of een laptop televisie te bekijken. Met andere woorden we vinden het vanzelfsprekend dat de aangeboden contentdiensten 24×7 beschikbaar zijn. Zo is ook ons hoogwaardig glasvezel-netwerk hierop gebouwd om deze garantie te kunnen aanbieden.

Omdat een Extended Ethernetverbinding bestaat uit gestapelde DSL lijnen bent u in staat om grote hoeveelheden bandbreedte te gebruiken. Uw verbinding is opgebouwd uit meerdere DSL-aansluitingen.

Het is wel noodzakelijk dat er vrije koper paren op het ISRA punt beschikbaar zijn om van deze dienst gebruik te kunnen maken. Klanten kunnen door de binnendienst van A2B Internet laten uitzoeken of hun locatie geschikt is voor Extended Ethernet.

Sluit aan op ons netwerk

Wil je weten welke voordelen ons netwerk jou kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers. Hij kan je adviseren over de beste verbinding voor jouw bedrijfslocatie. 

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief