Glasvezel bij u op de zaak

Heeft u vaak last van traag internet bij u op kantoor? Dan kan glasvezel de oplossing zijn voor uw internetproblemen. Men name wanneer veel mensen tegelijk gebruik maken van het internet kan de internetverbinding traag worden.

Wanneer is zakelijk glasvezel interessant?

Een glasvezel aansluiting is interessant voor die mensen en bedrijven die veel gebruik maken van internet. Heeft u een groot kantoor waar meerdere mensen gelijktijdig internetten en bellen? Dan biedt deze verbinding u de mogelijkheid om schaalbaar te werken.

Voordelen van glasvezel internet

We praten over snelheden van minimaal 100 Mbit/s om een idee te geven. De trend verandert en we zijn gewend om in plaats van traditioneel televisie kijken steeds meer achter een tablet of een laptop televisie te bekijken. Met andere woorden we vinden het vanzelfsprekend dat de aangeboden contentdiensten 24×7 beschikbaar zijn. Zo is ook ons hoogwaardig glasvezel-netwerk hierop gebouwd om deze garantie te kunnen aanbieden.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. Wij zullen enkel contact met u opnemen aangaande deze service. Meer informatie over ons privacybeleid vindt u hier.

Glasvezel van A2B Internet