Microsoft Azure ExpressRoute

Sluit je aan op ons netwerk

Microsoft Azure ExpressRoute

Voor Nederlandse bedrijven die afhankelijk zijn van een goede en veilige verbinding naar de Microsoft cloud heeft A2B Internet nu de netwerkdienst Microsoft Azure ExpressRoute die het leven van veel IT medewerkers prettiger maakt.

Wat is Microsoft Azure ExpressRoute?

Microsoft Azure ExpressRoute is een dienst waarmee u private verbindingen kunt maken tussen Microsoft Azure datacenters en infrastructuur op uw locatie; of op één van de datacenters waar A2B Internet haar netwerk heeft. Microsoft Azure ExpressRoute verbindingen lopen niet via het reguliere internet. Deze verbindingen lopen via een Nederlands datacenter en bieden een grotere betrouwbaarheid, hogere snelheden, meer bandbreedte, minder latency en hogere beveiliging dan gebruikelijke verbindingen naar de Microsoft Azure cloud die via reguliere internet verbindingen lopen.

Maak verbinding

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe werkt Microsoft Azure ExpressRoute?

Een Microsoft Azure ExpresssRoute verbinding laat uw bestaande netwerk aansluiten met de Microsoft Azure Cloud omgeving over een beveiligde verbinding. Met Microsoft Azure ExpressRoute verbinding kunt u aansluiten op Azure, Office 365 en CRM online. Inkomende gegevensoverdracht is gratis, en alle uitgaande gegevensoverdracht wordt in rekening gebracht op basis van een vooraf bepaald tarief. Gebruikers betalen ook een vast maandtarief voor de netwerk koppeling (op basis van dubbele poorten voor hoge beschikbaarheid).

Verbinding maken met andere locaties

Wanneer gebruikers zijn verbonden met een van Microsoft Azure ExpressRoute locaties kunnen ze verbinding maken met andere locaties in hetzelfde geografische gebied zonder de Premium-add-on en zonder extra kosten buiten de bestaande abonnementskosten. Klanten in de VS kunnen bijvoorbeeld gegevens verzenden en ophalen naar en van elke Azure regio in de VS zonder extra kosten buiten hun reguliere abonnementskosten. En wanneer klanten zijn verbonden met een ExpressRoute locatie in Europa, kunnen ze gegevens verzenden en ophalen naar en van elke Microsoft Azure regio in Europa, zonder extra kosten buiten hun reguliere abonnementskosten.

Veel gestelde vragen over Microsoft ExpressRoute

Kan ik zelf mijn Microsoft ExpressRoute beheren?
Mocht u die ambitie hebben dan behoort dit tot uw mogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om de connectie door A2B Internet te laten beheren.

Waarom de MSFT ExpressRoute via A2B Internet ? 
Wij leveren alleen de netwerk verbindingen. U bent hierdoor vrij in de keuze qua Microsoft partner die u helpt met uw Azure integratie of Office365.

Welke limieten zijn er op de volumes?
Voor een Microsoft ExpressRoute gelden er geen limieten. U kunt de verbinding op bijna iedere gewenste snelheid krijgen, zowel in het datacenter als op een glasvezel bij u op kantoor.

Hoe ziet een koppeling naar MSFT Azure met Microsoft ExpressRoute eruit ?

Waarom Microsoft Azure ExpressRoute en A2B Internet?

Onze core business is uw data veilig en snel van A naar B brengen. Onze dienstverlening is terug te vinden in iedere traditionele en hybride oplossing. A2B Internet heeft gekozen om Microsoft Azure ExpressRoute aan haar portfolio toe te voegen omdat veel van onze klanten geloven in het Microsoft portfolio. De ontwikkeling van Microsoft Azure en de groei van de zogenoemde hybride cloud omgevingen zorgen voor een duidelijke klant behoefte aan verbindingen buiten het reguliere datacenter netwerk om. Als netwerk partij stellen wij ons hier faciliterend in op. U rekent op ons om snel bij uw applicaties te kunnen en bent voor de continuïteit van uw bedrijf daarom ook mede afhankelijk van onze dienstverlening.

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief