Feit: thuiswerken maakt bedrijven kwetsbaar voor virussen, technische storingen, malware en ransomware.

Gewetensvraag: wanneer was jouw laatste back-up op kantoor? 

En die van medewerkers thuis?

Thuiswerken hebben we inmiddels allemaal onder de knie. Maar veiligheid blijkt een groot probleem. Zonder een goed back-up en bestandsuitwisselingsprogramma zijn bedrijven kwetsbaar. Door een klein foutje kan je gevoelige informatie of het werk van dagen direct kwijtraken. De oorzaak kan een menselijke of technische fout zijn, of cybercriminaliteit.

Ook jouw bedrijf loopt die risico’s, want het MKB blijkt het kwetsbaarst.

Ook jouw bedrijf loopt die risico’s. Wist je dat:

  • 90% van de ondernemers geen back-up maakt of de back-up en beveiliging slecht heeft geregeld;
  • 1 op de 5 mkb’ers slachtoffer is van cybercriminaliteit;
  • 1 op de 10 computers iedere maand geïnfecteerd raakt met een virus;

Zorg dat het jou niet overkomt!

Zowel thuis als op kantoor

Kwetsbaar door Zoom, Microsoft 365 en bestandsuitwisseling

Waarschijnlijk gebruiken medewerkers programma’s als Zoom, Microsoft 365, Slack en andere applicaties. En loggen ze meerdere keren van dag vanuit huis in op het kantoornetwerk. Iedere mail of bestandsuitwisseling maakt je bedrijf kwetsbaar voor cybercriminaliteit en virussen.

Nog nooit problemen gehad of data kwijtgeraakt? Tel je zegeningen…en zorg dat het je ook in 2021 niet overkomt. Regel back-ups en beveiliging in 1 keer, zowel op de zaak als bij medewerkers thuis. Met Acronis van A2B Internet.

De nieuwste generatie beveiliging

Acronis: veilig met back-up en noodherstel

Acronis is software voor back-up en noodherstel. Acronis regelt veilige bestandssynchronisatie, bestandsdeling en gegevenstoegang. En zorgt dat je bedrijfsgegevens in alle gevallen weer terugkrijgt.

Acronis bevat de nieuwste generatie beveiliging tegen:

  • technische storingen
  • inbraak
  • ransomware en malware

Acronis werkt met de nieuwste en beste veiligheids- en beveiligingsstandaarden. Daarmee stel je alle data, bestanden, programma’s, instellingen, contacten en apparaten veilig. Op de zaak en bij iedere medewerker thuis.

Beveiliging en back-ups centraal geregeld

Direct rust, overzicht en inzicht

Met Acronis stel je in 1 simpele omgeving alle maatregelen in voor het back-uppen en beschermen van alle bestanden, applicaties en apparaten van het hele bedrijf. Daarna is alle data die wordt benaderd of verstuurd direct versleuteld en wordt beveiligd opgeslagen en geback-upt. Met Acronis heb je direct rust, overzicht en inzicht.

Acronis Cyber Protect is er in 3 smaken: essentials, standard en advanced. Met de keuze voor de juiste opslagruimte en pakket (afhankelijk van het aantal apparaten en applicaties) helpen we je graag. Net als met het instellen. Plan een kort vrijblijvend adviesgesprek in met Alex van Gemert, dan zorgen we dat jouw bedrijf en alle bedrijfsgegevens per direct echt veilig worden gesteld.

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur.

Download de Acronis factsheet

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief