Over ons

De Nederlandse onafhankelijke internet provider

Over A2B Internet

A2B Internet is een Nederlandse en onafhankelijke internet service provider. Sinds de oprichting leveren wij zakelijk internet, connectiviteits- en datacenterdiensten, op maat geconfigureerd met onze ongeëvenaarde expertise.

Via ons eigen netwerk leveren we diensten aan “Digital First” bedrijven. Bedrijven die prioriteit geven aan digitaal werken en snelle verbindingen. Dat zijn zowel Web-, Cloud- en Hosting bedrijven, maar ook het MKB en grote niet-internet gerelateerde ondernemingen en semi-overheden. 

Het team van A2B Internet

 ‘Bij ons werken geen chagrijnen’. Dat is misschien wel de beste omschrijving van ons hechte team. Klanten merken dat in de directe manier waarop wij communiceren. Het contact is menselijk, het product automatisering.

Passie voor IT
De passie voor IT stroomt bij ons door het bloed. De meeste A2B collega’s zijn daarmee geboren. Zij werkten al eerder bij IT-bedrijven, vaak een van onze partners of leveranciers. De anderen zijn er mee aangestoken, sinds ze werken voor A2B.

Onze principes

 • Onafhankelijk

  We geloven dat onafhankelijk advies altijd de beste oplossing biedt. We zijn niet gebonden aan leveranciers en kunnen dus altijd aanbieden wat het beste past op de betreffende locatie, afgestemd op het internetgebruik van de afnemer.

 • Transparant

  Wij zijn helder in wat er te koop is in de markt. Als klant geven we je inzicht en je bent vrij om te kiezen. We doen wat we beloven. Daarop kun je ons aanspreken want je kunt de performance zelf volgen in je dashboard. 

 • Maatwerk

  Voor elke klant brengen we de mogelijkheden in kaart. Dat geldt ook voor kleinere opdrachten. We kijken welke oplossing de meeste waarde brengt voor je geld. Als dat niet persé onze router is, of ons datacenter, dan zijn we daar eerlijk in.

 • Kwaliteit

  Een goed netwerk kan alleen worden gebouwd met netwerkonderdelen van een uitstekende kwaliteit. Daarom hebben wij de strategische keuze gemaakt om voor ons eigen netwerk en dat van onze klanten uitsluitend A-kwaliteit producten te gebruiken. Producten die zich al hebben bewezen in de markt. 

 • Flexibel

  Omdat we ons eigen netwerk beheren, kunnen we flexibeler inspelen op de behoeftes van onze klanten. Of het nu gaat om een verbinding tussen verschillende kantoren of datacenters, een verbinding richting een lokaal datacenter of een aansluiting op het internet.

 • Automatisering

  IT zit in ons bloed. Daarom automatiseren we ook intern zoveel mogelijk eenvoudige taken. Zo kunnen we groeien maar ook de klant snel bedienen en hen inzicht geven in hun internetgebruik. In de client portal kun je als klant alle gegevens inzien over je product. Dat geldt ook voor resellers. Zij kunnen eenvoudig onze producten doorverkopen en hun klanten bedienen via onze portal.

 • Korte lijnen

  Ons team is benaderbaar. Als je ons belt, dan krijg je een van onze ervaren medewerkers aan de lijn. Als we toch even niet beschikbaar zijn, dan bellen we je zo snel mogelijk terug. Automatisering is ons vak, maar we verliezen het menselijke aspect niet uit het oog!

Internet als grondrecht

Wij geloven dat internet een grondrecht is. Zoals schoon water uit de kraan, heeft iedere Nederlander recht op snel internet. Veel van ons werk is tegenwoordig digitaal. Om je ambities te realiseren als ondernemer of bedrijf ben je afhankelijk van een goede internetverbinding. Daar wil A2B Internet aan bijdragen, door als onafhankelijke partij de beste verbinding te bieden die aansluit op de wensen van de klant.

Logo A2B Internet

Onze diensten      Resellers      Academy      Over ons      Contact

Aanmelden voor storingsmeldingen

E-mail: sales@a2b-internet.com
Telefoon: +31 85 90 20 410

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
Nederland

Volg ons op LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief